E böyle konuşmasının nedeni belli o zaman.
Her beyaz kızarmaz, alt tonu pembe olan beyazlar kızarır. Alt tonu sarı olanlar kızarmaz, ben mesela. Baya beyazım ama 'güneşte kızarırım, bronzlaşamam' gibi bir sorunum yok.
Benim bildiğim insan kendi ırkından olan kendine benzeyen ile yuva kurmak ister.
Mesela ben kendim gibi beyaz tenli, kumral, kahverengi gözlü erkekleri ayrı bir beğeniyorum, öyle bir tip gördüm mü gidip anasından isteyesim geliyor.
Ama beğeni olarak çoğunluk neyse onun zıttı beğenilir. Burada beyaz tenli sarışınlar beğeniliyorken, Avrupa'da tam tersi egzotik güzeller beğeniliyor.
ay sanki bilimsel bi veri de tartışacağız
arkadaşının hayal dünyasından bize ne
zevkler tartışılır mı?
Benim bildiğim insan kendi ırkından olan kendine benzeyen ile yuva kurmak ister.
Mesela ben kendim gibi beyaz tenli, kumral, kahverengi gözlü erkekleri ayrı bir beğeniyorum, öyle bir tip gördüm mü gidip anasından isteyesim geliyor.
Ama beğeni olarak çoğunluk neyse onun zıttı beğenilir. Burada beyaz tenli sarışınlar beğeniliyorken, Avrupa'da tam tersi egzotik güzeller beğeniliyor.
Arkadaşının düşüncesi yanlış,böyle bir genelleme yapamayız.herkesin zevkli farklı.
Ama senin düşüncen de yanlış,esmerleri beğenmiyorum yok ortada kapkara kadınlar var vs vs.yani sen de arkadaşının tersi düşüncedesin.ikiniz de ayrım yapıyorsunuz,kendi ten renginizi ön plana çıkartıyorsunuz.
Sonuçta herkesi Yüce Rabbimiz yarattı.ne renginden dolayı eleştirebiliriz ne de ben beyazım,esmerim diyerek övünebiliriz.elimizde olan bir şey değil çünkü! solaryuma giren veya Japonlar gibi rengini açtıranlar hariç.
Sen ve arkadaşın birbirinizi çok iyi bulmuşsunuz.İkinizin de kafa yapısı hemen hemen aynı.
Sen esmerlere çemkiriyorsun arkadaşın da beyaz tenlilere çemkirmiş çok iyi bir uyum yakalamışsınız.
e erkekler beğendikleriyle yuva kurmak istiyor zaten yani esmer beğenen gider esmerle evlenir .senin dediğine göre.
genelde beyaz tenliler kızarır ve yanmaz .
Ying yang uyumu Slania'cım. Ama bu sav sen de çürüyor sanırsam. Yang a gerek yok, ying ying uyumuD
ama bana itici geliyor gerçekten .ben fikrimi söyledim herkes fikrini söylemekte özgür .
demek ki arkadaşına da beyazlar,sarışınlar itici geliyor
herkes fikrini söylebildiğine göre senin bunu kendine dert etmene gerek yok!
Son cümlene katılıyorum.Türkiyede esmer olmayanlar her zaman için daha avantajlıdır çünkü daha az bulundukları için dikkat çekerler.Avrupada da tam tersi.Bir arkadaşım bir iskandinav ülkesine gitti okumak için.Okulda ortadoğulu bir kız varmış.Esmer ama pek güzel bir kız değilmiş arkadaşımın anlattığına göre.Ama çocukların hepsi onun peşinden koşuyormuş.Arkadaş ilk gittiğinde çok tuhafına gitmişti.Düşünsene diyo kendi kızlarının hepsi bebek gibi diyo.Tabi o bebek gibi kızlardan biri de buraya gelse bizim erkekler peşinde kuyruk olur.
Ama tabi bir de işin başka bir boyutu var norveçten bir arkadaşımızın misafiri gelmişti öyle laf arasında geçti türk kızlarını nasıl buluyorsun falan diye.Vallahi adam hiç alçak gönüllülük falan yapmadı.Bizim kızların yanında lafı bile olmaz dedi.Tabi bir de böyle bir durum var şimdi.
bilmiyorum benim gördüklerim hiç kararmıyor ya .güneşin altında hala peynir gibi oluyor .senin ki daha fakrlı demek .Amaan genelleme işte, ben yapmadım valla.
Bazen sarışın beğeniyorum, bazen esmer. Ama yine de dediğim tipteki erkeklere ayrı bir yakın hissediyorum kendimi.
Ben neyim, beyaz değil miyim o zaman. :44:
Her beyaz tenli kızarmaz. Beyaz tenin çok çeşidi var. Kimisi kararır.
İyimiş bu.
Benim dediğim şununla alakalı sanırım; özellikle yabancı ülkelerde insanların genelde kendi ırklarından insanları tercih etmesi, aynı ırktan olanların birbirini çekmesi.
Ama yine de kesin değil, saçma bir genelleme. Öyle olsaydı ırklar arası evlilikler olmazdı.
çemkirme diye birşey yok .ben beğenmiyorum erkektede beğenmem .açık tenli erkek bana daha hoş gelir .o ise esmer seviyor bunu savunuyor .çemkirme diye birşey yok yani .
O baya milliyetçi takılıyor o zaman.
arkadaşında biraz aşağılık duygusu var galiba. sen sarışın mısın?.Ben de çok karşılaşırım bu tip söylemlerle ve altında hep bir kıskançlık yattığını düşünürüm.Genelde esmer kızlar gelip bunu söylerler aslında erkekler esmerleri daha çok beğeniyor diye.Dikkatini çekerim hep aslında derler.Çünkü genel kabul gören şey bellidir.Hiç bir sarışın kadının seviyesi ne olursa olsun gidip de esmer bir kadına aslında sarışınlar daha güzel vesaire dediğini duymadım ben.Seni anlıyorum.Öyle boş bi konuşma değil,aklı sıra senin sinirini bozmaya çalışmak istemiş.Zaman zaman ben de karşılaşıyorum bu tiplerle.Ama seviyelerine inmemek gerekiyor.Boşver
valla niyeti neydi anlamadık,ama şok olmuştuk.ya insan türk kızları da fena değil falan der
ben kumralım canım tenim açık saçım kızıl öyle yakıştırıyorum kendime .evet esmerlerde böle kendini kanıtlama var sanki.kara denilince kızıyolar e karalar ama ben anlamadım bu işi.ne dememiz gerekiyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?