- 15 Haziran 2010
- 9.172
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #4.601
bende öyleydim bir türlü olmuyordu sonunda girdim çok şükür o moda biraz gayret sarfetmek gerekiyor canımcımeylemm merhaba canımm
hergün azaltacağımm diyorumm ama olmuyorrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyleydim bir türlü olmuyordu sonunda girdim çok şükür o moda biraz gayret sarfetmek gerekiyor canımcımeylemm merhaba canımm
hergün azaltacağımm diyorumm ama olmuyorrr
çok sağol canımmmmmmmm yoğurtlu patatesde çok güzel oluyorafiyet olsunn eylemcimm
vaayyyyy dinle bakalım nasıl olacak bizede anlatttttttBiraz motivasyona ihtiyac duydum. Paul mckenna nin trans cdsini dinlemeye karar verdim. Yarim saat transta olacagim. Gorusuruz![]()
vaayyyyy dinle bakalım nasıl olacak bizede anlattttttt
Bu sabah kırmızı meyfeli nesfit yedim. Az süt. Çok iyi geldi. Arada farklı şeyler yiyorum ki böhhhg gelmesin
Ara öğün yapıcam şimdi. Peynir yiyesim geldi.
Burdayım eylemcim ben kolay kolay bırakmam burayı inşnerelerdesiniz be ya?????
Hadi kolay gelsin canım31 yaşındayım iki çocugum var, oğlum 4 yaşında,kızım 4 aylık ayrıcA emziriyorum emzirmenin gerçekten diyete etkisi oluyor sporda yakıcagım kaloriyi emzirerek yakıyorum.20 gün önce 76 kilo ile başlamıştım şuan 72.5 kiloyum 2 gündür pek dikkqat etmedim ama artık motive olmak istiyorum.hedefim 65 kilo
hoşgeldin aleynak :)slm kızlar bende gireyim bu listeye karatay diyeti yapıyorum,başka bir bölümdeydim ama orayı bıraktım beni kimse dikkate almıyordu, bende bıraktım.
Ben ne yedim biliyormusun ? Günah işledim sanki . Arkadaşla dışarıdaydık. Mantarlı tavuklu krep ve de az patates kızartması. Akşam yediğimdi bu tabiiki. Bu Sabah yine nesfit.sade yağsız tuzsuz azda peynirli makarna yedim
hoşbulduk canım teşekkürlerhoşgeldin aleynak :)
inşallah canım kiloların gittiğini örmek çk güzel bir duygu hepimize nasip olur inşallahHadi kolay gelsin canım
Emzirirken daha çabuk gidiyo kiololar
Burda birbirimizi motive ederiz