• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Biraz motivasyona ihtiyac duydum. Paul mckenna nin trans cdsini dinlemeye karar verdim. Yarim saat transta olacagim. Gorusuruz ;)

Eklentiler

• 20140925_212942.webp
    20140925_212942.webp
    161,3 KB · Görüntüleme: 46
vaayyyyy dinle bakalım nasıl olacak bizede anlattttttt

kızlar günaydın. Trans CD sini dinledim akşam. Sormayın. Kendimden geçmişim. CD 3 kere başa sarmış :KK48: Sizlere de tavsiye ederim bu kitabı.

Leslie yine yapamadım. Yalan yok. ölüm gibi geliyor bana kalkıp zıplamak. olaak bir gün inşallah. Zaten yediklerimde değil sorun tamamen spor yapamamamda yatıyor. Bakalım ne olacak.

31 yaşındayım iki çocugum var, oğlum 4 yaşında,kızım 4 aylık ayrıcA emziriyorum emzirmenin gerçekten diyete etkisi oluyor sporda yakıcagım kaloriyi emzirerek yakıyorum.20 gün önce 76 kilo ile başlamıştım şuan 72.5 kiloyum 2 gündür pek dikkqat etmedim ama artık motive olmak istiyorum.hedefim 65 kilo

31 yaşındayım iki çocugum var, oğlum 4 yaşında,kızım 4 aylık ayrıcA emziriyorum emzirmenin gerçekten diyete etkisi oluyor sporda yakıcagım kaloriyi emzirerek yakıyorum.20 gün önce 76 kilo ile başlamıştım şuan 72.5 kiloyum 2 gündür pek dikkqat etmedim ama artık motive olmak istiyorum.hedefim 65 kilo
Hadi kolay gelsin canım
Emzirirken daha çabuk gidiyo kiololar
Burda birbirimizi motive ederiz

Back
X