• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

waayyy maşallahhh nasıl yazışmışsınız okumaya yetişemedim
dün 1230 kalori ile günü kapattım biraz fazla oldu ama 1 saatte araba kullandım
o dengelemiştir inşallah
bugün sabah yağsız uno kepekli ekmekle tost yarım ve şekersiz çay

Herkese günaydın..ben bu sabah ve dün akşam bozdum gibi::(
öğlen işyerindeki menü güzel değil..belkide yemiyeceğim.. o yüzden iki tos yedim kepekli ekmek.. küçükdü gerçi ama:(
1 adette haşlanmış yumurta:(
1 kupada şekersiz çay..:(
sanrsam reglim bitene kadar benden hayır yok::(bugün yarın olmak üzereyim..iştah çok.. aç kalıncada baş dönmesi başaldı bende.birde hava buzzzzzzzzzzz birazda ondan yeme ihtiyacı hissediyorum.. bu hafta benden hayır yok.. en azından dahada almayayım bu haftalık yeter..:(:cry:

Herkese günaydın..ben bu sabah ve dün akşam bozdum gibi::KK43:
öğlen işyerindeki menü güzel değil..belkide yemiyeceğim.. o yüzden iki tos yedim kepekli ekmek.. küçükdü gerçi ama:KK43:
1 adette haşlanmış yumurta:KK43:
1 kupada şekersiz çay..:KK43:
sanrsam reglim bitene kadar benden hayır yok::KK43:bugün yarın olmak üzereyim..iştah çok.. aç kalıncada baş dönmesi başaldı bende.birde hava buzzzzzzzzzzz birazda ondan yeme ihtiyacı hissediyorum.. bu hafta benden hayır yok.. en azından dahada almayayım bu haftalık yeter..:KK43::cry:
çok sıkma kendini canımcım
reglini atlat ondan sonra sıkı gir 29 ocağa odaklanırsın artık çok önemli değil bebeğim

Yaşam nerelerdesin yaaa sen yazmadan duramazdın ne oldu canımın içi sana?
gel artıkkkk ben eski yaşamımı istiyorummmmmmm!...

çok sıkma kendini canımcım
reglini atlat ondan sonra sıkı gir 29 ocağa odaklanırsın artık çok önemli değil bebeğim
inş canım ya .. bende öyle düşünüyorum.. soğujlarfda etkiledi beni baya.. az yiyince çok üşüyorum.. ama abrtmayacağı m.en azından almamayımda.. dikkat etmeye çalışacağım..

6 yemek kaşık yemek tel Şehriye yi haşlamıştım içine yoğurt çok çok az mayoNez ve yağ koydum bol nane. 13 tane acı turşu biber. Yedim son anda kızmn tabağındaki 2 kaşık Yoğurtlu pilavı yedim dökülür napim günah. Öğlen yemeği böyle geçti bakalım uyusa lar sporumu yapıcam :KK49:

Back
X