- 25 Ağustos 2014
- 893
- 917
- 128
- 38
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #5.941
Çok aZda kuş üzümü.yatana kadar bol su içerim artık inş.tarçınlı süt de içmeye niyetim var 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım adaçayı süt üretimini azaltıyor diye biliyorum. Emziriyorsun ya o yüzden söylemek istedim.Yemeğimi yedim. Sonrada adaçayı ile beraber 2 incir fındık ve badem yedim
çok sıkma kendini canımcımHerkese günaydın..ben bu sabah ve dün akşam bozdum gibi:
öğlen işyerindeki menü güzel değil..belkide yemiyeceğim.. o yüzden iki tos yedim kepekli ekmek.. küçükdü gerçi ama
1 adette haşlanmış yumurta
1 kupada şekersiz çay..
sanrsam reglim bitene kadar benden hayır yok:bugün yarın olmak üzereyim..iştah çok.. aç kalıncada baş dönmesi başaldı bende.birde hava buzzzzzzzzzzz birazda ondan yeme ihtiyacı hissediyorum.. bu hafta benden hayır yok.. en azından dahada almayayım bu haftalık yeter..
![]()
Sağol canım çok içmiyorum.ama öğrendiğim iyi oldu SağolCanım adaçayı süt üretimini azaltıyor diye biliyorum. Emziriyorsun ya o yüzden söylemek istedim.
inş canım ya .. bende öyle düşünüyorum.. soğujlarfda etkiledi beni baya.. az yiyince çok üşüyorum.. ama abrtmayacağı m.en azından almamayımda.. dikkat etmeye çalışacağım..çok sıkma kendini canımcım
reglini atlat ondan sonra sıkı gir 29 ocağa odaklanırsın artık çok önemli değil bebeğim
canım hastanedeyim ben. kamuda.. satınalmada doğrudan teminde çalışıuyorum canımbeyzabet sen işle meşgulsün canım özelmi?
ok canım bende bir üniversitede özel kalemim rektör yardımcısınıncanım hastanedeyim ben. kamuda.. satınalmada doğrudan teminde çalışıuyorum canım