• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ne güzel işlerinizde Rabbim daim etsin.bende çalışmak isterdim. Bende ev hanımı maaşı yok mesaisi bol olan tek meslek :KK46::KK69::KK25:
Canım öyle deme.. en zor meslek ev hanımlığı.. çalışmakda öyle kolay değil valla.. güzel ama zor..İki çocuk koca ev işi yemek çamaşır ütü.. hafta sonu temizlik:Ç(işte tek iyi yanı hayatın daha düzenli oluyor..programlı oluyorsun mecburen..

Canım öyle deme.. en zor meslek ev hanımlığı.. çalışmakda öyle kolay değil valla.. güzel ama zor..İki çocuk koca ev işi yemek çamaşır ütü.. hafta sonu temizlik:Ç(işte tek iyi yanı hayatın daha düzenli oluyor..programlı oluyorsun mecburen..
yok bende seviyorum en azından biraz kafayı dinliyorsun işe geldiğinde

kocanızın çekilmeyen yönleri var mı?
Allah razı olsun hakkını ödeyemem. Hamileliğimde sonrada hep yardımcı oldu bana yapamadığım zaman yapardı. Tabi herkes dörtlük dörtlük değil ama insan değiştirmeye kalkmamalı neyse o ben onu öyle kabul ediyorum çünkü çok çok seviyorum Rabbim başımdan eksik etmesin:KK60::KK68:

Aaaa neden çok şaşırdım

EWET eylemsevcan cım canım neden maaş kartın eşindeki..??bende ona şaşırdım..
herşeyi birlikte harcadığımız için ayrımız gayrımız yok
herşeyimiz ortak ne gerekiyorsa ordan gidiyor
bu kötü değil aslında ama elimde şöyle bol bol bir para görmüyor yani ne istersem alıyor olmadı kredi kartıma çektiriyorum ödüyor sorun yok aslındada ne biliyim heralde maaşım çatır çatır elime kalsın istiyorum ama ev aldık araba aldık krediyle şu şartlardada bu mümkün değil yani gene en doğrusu böyle yaşamakkkkkkkkk.............

herşeyi birlikte harcadığımız için ayrımız gayrımız yok
herşeyimiz ortak ne gerekiyorsa ordan gidiyor
bu kötü değil aslında ama elimde şöyle bol bol bir para görmüyor yani ne istersem alıyor olmadı kredi kartıma çektiriyorum ödüyor sorun yok aslındada ne biliyim heralde maaşım çatır çatır elime kalsın istiyorum ama ev aldık araba aldık krediyle şu şartlardada bu mümkün değil yani gene en doğrusu böyle yaşamakkkkkkkkk.............
o zaman en doğrusu bu canım.. aman sağlık olsunda.. ne güzel evini arabanı almışsın işte.. daha ne..

aynen Beyzabet bizimde öyle olacak heralde bu gidişle tamamen yatırıma yöneldik tamam yememiz içmemiz çok bol çok şükür onu hiç kısmıyoruz ama çok özel harcamıyoruz yani giyime kuşama çok paralar dökmüyoruz normal seviyede alıyoruz

aynen Beyzabet bizimde öyle olacak heralde bu gidişle tamamen yatırıma yöneldik tamam yememiz içmemiz çok bol çok şükür onu hiç kısmıyoruz ama çok özel harcamıyoruz yani giyime kuşama çok paralar dökmüyoruz normal seviyede alıyoruz
Beni yanlış anlamayın ama ben sevmiyorum giyime fazla para vermeyi gereksiz buluyorum olduğu kadar fazlası israf zaten benim işim görsün yeter

canlar iyi akşamlar. sohbetiniz bol olsun inşallah. eylemsevcan tartı günü ne zamandı

Back
X