• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

10.30 Ara

Taze sıkılmış meyve suyu
( 2 adet portakal , 1 adet greyfurt )
2 adet yulaflı kraker :KK15:

Bugün pilatesss var . Kızlar pilatesin ilk günü ders bitti .
Ben ağrı falan hissetmedim . aaa düşündüğüm gibi olmadı falan dedim hatta ,
Bir gün sonra benim karın kaslarım , bacaklarım bir ağrımaya başladı . Anlatamam .
Yürüyüş yapmaya başlayacağım karar verdim . :KK47:

10.30 Ara

Taze sıkılmış meyve suyu
( 2 adet portakal , 1 adet greyfurt )
2 adet yulaflı kraker :KK15:

Bugün pilatesss var . Kızlar pilatesin ilk günü ders bitti .
Ben ağrı falan hissetmedim . aaa düşündüğüm gibi olmadı falan dedim hatta ,
Bir gün sonra benim karın kaslarım , bacaklarım bir ağrımaya başladı . Anlatamam .
Yürüyüş yapmaya başlayacağım karar verdim . :KK47:
süpersin canım. maşhh.. sporla acayip sıkılaşırsın.. pilates öyle bir spor zaten.. acayip sıkılaştırıyor..

Bende 29 Ocağı sabırsızlıkla bekliyorum canım :KK15:
Nerdeyse 1 aydır diyet yapıyorum . Bakalım ne olmuş o_O
canım insan az çok hissediyor aslında..Ben kıyafetlerimden anlıyorum. sanki göbüş birazcık ama birazcık sinmiş gibi.. inş göbüşden gitmiştir..Yağdan gitsin az gitsin sorun diil ..:)

canım insan az çok hissediyor aslında..Ben kıyafetlerimden anlıyorum. sanki göbüş birazcık ama birazcık sinmiş gibi.. inş göbüşden gitmiştir..Yağdan gitsin az gitsin sorun diil ..:)

Bende göbeğime takmış durumdayım . Dümdüz olsun istiyorum ve çok tezcanlıyım . O da baya zaman istiyor . :110:

Akşama kısmetse bir küçük tabak kapuska ve bir kase pulbiberli yoğurt yiyeceğim inş..hesaplattım totalde 284 kalori ediyor..
eğer öyle kapatırsam da totalde günlük 899 kalori ediyor..Onun için saat 3 gibi ara öğün yapacağım .. sade çay ile 3 adet diyet bisküvi yiyeceğim.. hesapladım oda 75
kalori ediyor.yani inş..971 kalori kapatacağım günü inşşşşşş:(

Back
X