• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

[QUOburalarZABET, post: 39002859, member: 67408"]bu akşam buralardayım kızlar..yokmu yazan?[/QUOTE]
Sen buralardaysa BN de buralardayım o zaman ablaaam

SAĞOL CANIM..:)BEN YEMEK YEMEDİM..İNŞ DAYANIRIM YA:KK43:
Bnde 17:00 dan sonra bise yemedim yemicem bugün su iç sakız çiğnemekte iyi geliyir[/QUOTE]
OY BEN SAKIZ SEVMEM HİÇ.. SU İÇERİMDE İŞTE.. DAHDA ACIKIRIM GİBİME GELİYOR.. OLSUN OLACAK O KDAR.. BUGÜN GÜNDÜZ ÇOK ABARTMIŞIM FARINDA OLMADAN.. ÇEKECEM CEZAMI:)

BN bUOTE="BEYZABET, post: 39003581, member: 67408"]Bnde 17:00 dan sonra bise yemedim yemicem bugün su iç sakız çiğnemekte iyi geliyir[/QUOTE]
OY BEN SAKIZ SEVMEM HİÇ.. SU İÇERİMDE İŞTE.. DAHDA ACIKIRIM GİBİME GELİYOR.. OLSUN OLACAK O KDAR.. BUGÜN GÜNDÜZ ÇOK ABARTMIŞIM FARINDA OLMADAN.. ÇEKECEM CEZAMI:)[/QUOTE]
Bn bugünü güzel geçirdim inşallah yarında öyle olur :KK17:

BN bUOTE="BEYZABET, post: 39003581, member: 67408"]Bnde 17:00 dan sonra bise yemedim yemicem bugün su iç sakız çiğnemekte iyi geliyir
OY BEN SAKIZ SEVMEM HİÇ.. SU İÇERİMDE İŞTE.. DAHDA ACIKIRIM GİBİME GELİYOR.. OLSUN OLACAK O KDAR.. BUGÜN GÜNDÜZ ÇOK ABARTMIŞIM FARINDA OLMADAN.. ÇEKECEM CEZAMI:)[/QUOTE]
Bn bugünü güzel geçirdim inşallah yarında öyle olur :KK17:[/QUOTE]
valla süpersin canım.. ben sen kadar dayanamazdım hele ki hamur işine:)

OY BEN SAKIZ SEVMEM HİÇ.. SU İÇERİMDE İŞTE.. DAHDA ACIKIRIM GİBİMiçin büyüLİYORbaşarıUN OLACAK O KDAR.. BUGÜN GÜNDÜZ ÇOK ABARTMIŞIM FARINDA OLMADAN.. ÇEKECEM CEZAMI:)
Bn bugünü güzel geçirdim inşallah yarında öyle olur :KK17:[/QUOTE]
valla süpersin canım.. ben sen kadar dayanamazdım hele ki hamur işine:)[/QUOTE]
Ben diyette hamur işinde yemekte hiç sıkıntı çekmedim bi tatlı mahfetti beni ama bugün insanlık için küçük kendim icin büyük bişey başardm

Bn bugünü güzel geçirdim inşallah yarında öyle olur :KK17:
valla süpersin canım.. ben sen kadar dayanamazdım hele ki hamur işine:)[/QUOTE]
Ben diyette hamur işinde yemekte hiç sıkıntı çekmedim bi tatlı mahfetti beni ama bugün insanlık için küçük kendim icin büyük bişey başardm[/QUOTE]
:)):KK47::confused:

Benjli"BEYZABET, post: 39004491, member: 67408"]OF YA BEN HAYATT DİYET MİYET YAPAMIYORUM YA.. NOLACAK BU HALİM.. SIKIYA GELEMİYORUM..:KK43:[/QUOTE]
Benim yarın tartılma günüm off çok stresliyim o_O

HİİÇÇ STRES YAPMA SEN CANIM.. MAŞHIN VAR BENCE.. EKSİ GÖRECEKSİN HEMDE EN AZ 2 KİLO BENCE:)
Bu haftasonu nutellaya saldırdm bide koca dilim fındıklı kek yedim hiç umudum yok yarn oruç tutucam[/QUOTE]
CANIM SIKMCA CANINI.. BİŞİ OLMAZ O KADARDAN.. BENCE VERDİN. KAÇTIN SEN DİYETE BAŞLADIĞINDAKİ?

Back
X