• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

bugün 1 günlük topiğimizin başındaki diyeti uyguluyacam bakalım ne olacak?
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

aynen yedim fazlası var eksiği yok...:KK46::KK46::KK46:

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

bunuda yaptımmmmm

1 günde kaç gram farketcek onu denemek için
1 günlük diyete giriştim bakalım ne olacak yarın sabahı bende merak ediyorum
ve büyük ihtimalle bugün veya yarın sabah kesin wc ye girerim (afedersiniz)
o yüzden denk gelecek diye sevinçliyim yoksa wcye çıkıncaya kadar
hiç anlamıyorum değişikliği inşallah tuvalet olayım daha fazla gecikmez

yok kesin yapacam de yap canım bende çok boğazlıyım ama bak dedimki 1-2 gün kesin girecem dedim girdim inşallah akşama bozulmaz
Anladım canım.. Akşamlar zaten en çok mahveden benide.. eşim yerken ben bakamıyorumki:)
aslında bir hafta sıkı bi diyet yapsam gider de p.tesi o zamn bismillah deyip başlıyım inş..

Eylem masallh tebrikler
bende ilk basladigmda senin ilk sayfada yazdigin diyeti okumstm genelde onu yapiyorm hem ac birakmiyo da guzel yani.bi basladin mi devami geliyo ins oyle olur

Anladım canım.. Akşamlar zaten en çok mahveden benide.. eşim yerken ben bakamıyorumki:)
aslında bir hafta sıkı bi diyet yapsam gider de p.tesi o zamn bismillah deyip başlıyım inş..
bende öyleyim
eşimle birlikte herşeyler yiyoruz tabii ama kesin girecem dedimmi ona hazırlasamda ben dokunmuyorum bak canım gayret edince gerçekten oluyor ya Allah Bismillah de başla

Merhaba kızlar nasılsınız.bende diyet kalmadı canım ama spora devam ediyorum günlük 1 saat sporumu yapıyorum tartım bozuldu o yüzden bildirim yapamicam ama incelme var. Tuvalet olayına gelince hergün 1 Fincan kahve çok iyi geliyor tavsiye ederim

Merhaba kızlar nasılsınız.bende diyet kalmadı canım ama spora devam ediyorum günlük 1 saat sporumu yapıyorum tartım bozuldu o yüzden bildirim yapamicam ama incelme var. Tuvalet olayına gelince hergün 1 Fincan kahve çok iyi geliyor tavsiye ederim
Canım ben nerdeyse hegün bir fincan kahve içiyorum.. ama wc me etki etmiyorki:(benim en büyük sorunum wc sorunu.. en erken 2 yada 3 günde bir oda accık:(

Back
X