- 18 Şubat 2015
- 590
- 350
- 63
- 39
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #8.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne demek her zaman.ben menüyü tam uyguladğımda gerçekten hiç acıkmıyorum aslında. diyt yapmak aç kalmak değilmiş:)Masanitsa cok tesekkurler:)
Evet cok haklisin bende ac kalmiyorm hic ve az porsiyonlarla doyabiliyorum onceden cok yiyormuşum beyin doydugu halde gereksiz yerene demek her zaman.ben menüyü tam uyguladğımda gerçekten hiç acıkmıyorum aslında. diyt yapmak aç kalmak değilmiş:)
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın.slmlar nasılsınızzzzzzz
bir arkadaş isweç diyeti yapıyormuş baya farketmiş
ama şimdi baktım sabah 1 fincan kahve diyor bu ne yaaa
azıcık soğuklarla uğraşıyorum o kadarİyiyim canım çok şükür sen nasılsın.
Evet bende duydum o diyeti ama çok sağlıksız bir diyet yaa. Bence o diyeti yapmak demek vücuda eziyet etmek demek...
dikkatte etmeyince hemen geri alınıyorgünaydın kızlar artık aktif olma kararı aldm çünkü yamayınca dikkat etmeyince 68e geri çıktım yahu![]()
ya diyet uygulama değilde akşama kadar çok iyiyim akşam hobidi hobidi götürüyomk :) neyse bugünden sonra dikkat etcem artıkdikkatte etmeyince hemen geri alınıyor
ben yarın bir günlük topiğimizin başındaki diyeti uygulucam bakalım ne olcek?
aynennnnn he he heya diyet uygulama değilde akşama kadar çok iyiyim akşam hobidi hobidi götürüyomk :) neyse bugünden sonra dikkat etcem artık