• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Sabah: -
Ara: 1 çay bardağı ılık limonlu su
Öğlen: 1 haşlanmış patates + 1 kase yoğurt
Ara: 1 salatalık + 1 yk yoğurt
Akşam : 1 avuç dut + 2 parça marul

Valla açım :(

Valla açım :KK43:
Çok kötü beslenmişsin canım yaşın küçük 6 öğün yapman gerek kahvaltı yok çorba yok kepek ekmeği yok ev yemeği yok olmaz ki böyle

İyi akşamlar kızlar :KK15:
Nasılsınız? Diyetler bozulmadı eminim :KK15: :cool:

Bugünkü spor menüm:

Kahvaltı 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 kaşık lor, 2 tam ceviz içi, domates, filtre kahve
Ara damla sakızlı türk kahvesi
Öğlen 1 tabak semizotu, 1 dilim buğday ekmeği, yoğurt, salata
Ara 2 hurma
Spor öncesi 17:00' de 2 dilim ekmek arasına 30 gram hindi füme :kk77:

19:00-20:30 arası spor :KK49::KK49::KK49:

Çıkınca 250 ml soya sütü. Sporun üstüne tatlı, bal gibi geldi süt. Çok seviyorum tadını.

Valla açım :KK43:

Kuzuuum ben bu menüyü beğenmedim :KK43:
Yazık günah tatlım çok az bunlar. Sağlığından olursun Allah korusun.
Sabah 1 dilim de olsa tahıllı ekmek ye, peynir ye, domates salatalık tüket. Ekmek yemem ben asla falan diyenlerdensen en azından yumurta ye.
Patates yiyene kadar 4-5 kaşık sebze yemeği ye, yanında bol salata, 3-4 kaşık yoğurt
Akşam dutla marulla geçiştirilmez :KK43: En azından ızgara+salata falan ye kuzum böyle yaparsan dayanamaz bozarsın diyeti.
Vücudu güçsüz bırakma. Böyle olunca ne yesen enerjiye yağa çevirmeye çalışacak.

Bugünn ki menüm
Kahvaltım:1.50 dilim kızarmış kepek ekmeği, lor peyniri,2 zeytin,domates,salata,adaçayı
Ara öğün:maydanoz suyu 1 bardak(tadı berbaaaat :KK43:
Öğle:1 kase sebze çorbası,bol salata,yarım dilim kepek ekmeği
Ara öğün:3 bardak limonlu yeşil çay,tulum peyniri,sütlü kahve,2 kaşık siyah kuru üzüm,limonlu maden suyu
Akşam:mercimek yemeği,1 kase yoğurt,yarım dilim kepek ekmeği
3 litre su
(Artık günde 3 bardak yeşil çayımı içicem kendimi hafif ve rahatlamış hissetmemi sağlıyor)

Kuzum o maydanozun içine limonu da sıkkkk oh mis gibi tüm bakterilere iltihaplara ölümmmmm :KK59:

Evet evet aslında akşam köfte yaptım ama kasaptan aldığımız et mi kötüdür ne böyle pişmemiş gibiydi yiyemedim midemi kaldırdı :D kahvaltı yapmamın sebebi de aslında öğlen 12de kalkmam :D böyle ne olacak bilmiyorum bi türlü düzeni tutturamadım bi gün az bi gün çok :(

Evet evet aslında akşam köfte yaptım ama kasaptan aldığımız et mi kötüdür ne böyle pişmemiş gibiydi yiyemedim midemi kaldırdı :KK70: kahvaltı yapmamın sebebi de aslında öğlen 12de kalkmam :KK70: böyle ne olacak bilmiyorum bi türlü düzeni tutturamadım bi gün az bi gün çok :KK43:

12' de kalktıysan durum değişti :KK48::KK55: Canım benim zamanla düzene girecek, alışacaksın. :KK200:

İyi akşamlar kızlar :KK15:
Eve geldim, yemeğimi yerken bir yandan menü bildirimi yapayım

Kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeği, lor, domates, 1 çay kaşığı nescafe içeren kahve
Ara türk kahvesi, 2 kuru kayısı
Öğlen 4 köfte, 1 kaşık kabak, yoğurt, salata
Ara mistik çay ve muz
Akşam taze fasulye, yoğurt, salata

Sabah; 3 dilim ekmek + peynir
Öğle; 2 tabak kabak yemeği + 1 kase yoğurt
Akşam; 1 paket burçak bisküvi :)

Kızlar iyi akşamlar:KK15::KK54:

6 yk nesfit, süt
2 dilim kepek ekmeği arasına peynirden tost, çay
Akşam da 1 parça et ve 4yk taze fasulye, salata, yoğurt

Çok uzun süre aç kaldım bugün, susuz da kaldım dışarıda olduğumdan, şimdi hemen suya dalıyorum

Back
X