- 22 Ocak 2016
- 1.452
- 1.890
- 83
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #13.301
Günaydın kızlarr. Güne iki bardak limonlu ılık suyla başladım. Ohhh gitsin yağlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amann boşver zayıflamaya çalışalımKizlar nerelisiniz
Günaydın oh ne güzel üşenmezsem ben de yapıcamGünaydın kızlarr. Güne iki bardak limonlu ılık suyla başladım. Ohhh gitsin yağlar
Günaydın çok tahıllı ekmek kalmadı yaaSabah kahvaltım
6 tane siyah zeytin
2.5 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
2.5 dilim çavdar ekmeği
1 fincan türk kahvesi
Yarım dilim ekmek ve yarım dilim peynir fazla oldu. Ama artık daha disiplinli olucam

Biraz yürüdük annemle.Napıyorsunuz
13 Şubatmış canım.Eylem secçvcan tartı günü ne zaman demiştim![]()
İyi yapmışsın yürümekleBiraz yürüdük annemle.
Ara öğünüm iki kuru kayısı yedim. Çok küçük bir parça balık ekmek yedim çeyreğin yarısı kadar. Ama suyu az içtim 6 bardaktayım.
Senin nasıl gidiyo
İyi yaa on günde zayıflarım inşallah iki kilo13 Şubatmış canım.
Toplam kaç kaloriKızlar akşam ve öğle yemeğini birleştirdim.
Bir porsiyon balık fırında yağsız
3 dilim tam tahıllı ekmek
Bol salata
Vee finish. Günü bitirdim. Bol su içicem artık geceye kadar
Bencede gider bu tempoyla. Aynen devamİyi yaa on günde zayıflarım inşallah iki kilo
Kalori hesaplamayı bilmiyorum. Diyetisyenin verdiği 1500 kalorilik diyet listesini yapıyorum. Ama öğle öğünü yapmadım 1500 den daha azdır heralde diye düşünüyorum. Sen nerden öğrenip hesaplıyosun kaloriyiToplam kaç kalori
Hee anladım diyetkolikten bakıorum ben kaşık hesabı bile varKalori hesaplamayı bilmiyorum. Diyetisyenin verdiği 1500 kalorilik diyet listesini yapıyorum. Ama öğle öğünü yapmadım 1500 den daha azdır heralde diye düşünüyorum. Sen nerden öğrenip hesaplıyosun kaloriyi