- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #13.861
Ben ogleni 500le kapattim yani tum gun yediklerim bu kadar bugun iyi gidiyom insallah aksama is bozulmaz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam olsun benim de 196Ben ogleni 500le kapattim yani tum gun yediklerim bu kadar ibsallah aksama is bozulmaz...

oglen yemegi ile 600 kalori oldu toplam aksama sadece karnabar yada tavuk yiyecegim sadeceeTamam yeme bak akşama kadarÖğle yemeğim
Yarım ıspanak böreği
Salata>>250
Toplam 250+334=584 kalorideyim
Ben suana kadar 12 kilo verdimm yani bu benim 12 kilo vermis kilomm ama arada davet falan oluyor zorluyorlar yemek icinnGeçen yandı söylüyorummm
Dünün cezası çekilecekkkkkkkkkkk![]()
Aslında tam tersi olmalı dostum. Sabah ve öğlen en yüksek akşam en az kaloriyi almalıyız. Gün içinde az alırsak vücut bazal metabolizma hızını düşürdüğü için akşam içtiğin su bile yarıyo.Ben şuan Allah'a çok şükür ki 196 kalorideyim
Sabah 98
Öğle 98
Bence iyi 196
Geriye kalan 800 ü de akşam valla hiç ayarlayamıcam eşit bölmeyi falan 1000 aldığıma şükredin![]()
E çok iyiymiş. Sen bence böyle sakin sakin kilo verenlerdensinBen suana kadar 12 kilo verdimm yani bu benim 12 kilo vermis kilomm ama arada davet falan oluyor zorluyorlar yemek icinn
Yok canım akşam menüm hazır. Ekstra bişey yemiycemTamam yeme bak akşama kadar
Yemedigim zaman veriyorumm elbette ama su aradaki gitgeller olmasa sadik kalacagimm da ışteE çok iyiymiş. Sen bence böyle sakin sakin kilo verenlerdensin![]()
Uygundur çok iyi gidiyosunTopikleren topiginiz ben olarak
oglen yemegi ile 600 kalori oldu toplam aksama sadece karnabar yada tavuk yiyecegim sadecee