- 22 Ocak 2016
- 1.452
- 1.890
- 83
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #14.361
Tarçınlı süt belki içebilirim ozamanO 100 dediği de seninki zeytinli ondan 150
Zeytin diyip geçme ama 180 de deme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarçınlı süt belki içebilirim ozamanO 100 dediği de seninki zeytinli ondan 150
Zeytin diyip geçme ama 180 de deme
misafirlerim var diyeeeKizlarr misafirletim geliyor gittikten sonra gorusuruz unutmayinn beni ara ara adım gecsin konularda :))
Benim öğleden sonra can sıkıcı bişeyler oldu iştahım gitti ama sonra geri geldi:)). Patlıcan söğürme yedim. Toplam 1155 kal deyim. Çok tokum ama zorlasanda yiyemem artıknasıl gidiyor kaloride kaça geldiniz???
Ben yine işe gittim geldim neyse şimdi yicemnasıl gidiyor kaloride kaça geldiniz???
Olsun sınırda kalmışsınBenim öğleden sonra can sıkıcı bişeyler oldu iştahım gitti ama sonra geri geldi:)). Patlıcan söğürme yedim. Toplam 1155 kal deyim. Çok tokum ama zorlasanda yiyemem artık
Seksenlerde kalma daO zaman bende dizimi izliycem. Seksenler..
Herkes menülerini adam akıllı paylaşsın ben de yemeğimi yiyimKizlar yaa öldüm belim koptu kalorilerde yukseldi yaaHerkes menülerini adam akıllı paylaşsın ben de yemeğimi yiyim
Ne yedin yaz bakalımKizlar yaa öldüm belim koptu kalorilerde yukseldi yaa![]()
Aynen türk kahvesi çok tok tutuyo3 tane de şekersiz türk kahvem var bunlara ek. Turk kahvesi mucizeymis yaa hic ac hissettirmedisiz neler yaptiniz kizlar?
Bekliyorum seniHerkes menülerini adam akıllı paylaşsın ben de yemeğimi yiyim