- 22 Ocak 2016
- 1.452
- 1.890
- 83
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #15.581
Yok yapmaz. Boğazını tutarsan kilo almazsınFolik.asit yada kan ilaci falan kilo yapiyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yapmaz. Boğazını tutarsan kilo almazsınFolik.asit yada kan ilaci falan kilo yapiyor mu
Ya birde benimm.kizimin bingildagi daha kapanmis sorun teskil.ediyormuYok yapmaz. Boğazını tutarsan kilo almazsın
Kaç aylık canım kızınYa birde benimm.kizimin bingildagi daha kapanmis sorun teskil.ediyormu
16 aylik dahaNormalde 18-24 aylığa kadar kapanır. Ama eğer daha büyükse bebeğin d vitamini eksikliği hipotiroidi kemik gelişiminde sorun vs açısından bir çocuk doktoruna göstermeni öneririm
Suan 500 kalorideyimm bu gunluk bu kadar senden nbrNasıl gidiyoprensesinannesi kaç kaloridesin
870 kalorideyim bendeSuan 500 kalorideyimm bu gunluk bu kadar senden nbr
Yetiş tabiiSana yetişcem görürsün
Aynen inşallahCanım folik asit başlasana. Hem gebe kalmanı kolaylaştırır hem de gebelik ve gebelik öncesi gerekli bir vitamin![]()
Bence ikibuçuktan üç eder :)))Baksanıza 10 adet hamsi tava sizce yarım porsiyon mu çeyrek mi
Bş porsiyomda kaç tane olur
Yarım hesapladım ama keşke çeyrek olsa
Nasıl yaa anlamadım yüreğime indirmeBence ikibuçuktan üç eder :)))
Kız salladım ha 10 adet hamsi yarım porsiyon eder benceBi porsiyon olcak hali yok bayıltma yaa
tamaö ben de öyle hesapladım hamsi tava işteKız salladım ha 10 adet hamsi yarım porsiyon eder bence