- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #15.561
Ahh yaa kötü olmuş 1500 olsaydı keşkedünü 1612 ile kapatmışım olamazzzzzz harekette yok sayılırrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh yaa kötü olmuş 1500 olsaydı keşkedünü 1612 ile kapatmışım olamazzzzzz harekette yok sayılırrr![]()
Gör ama yeme :)offffff beni yoldan çıkartma tam girmek üzere falan bişeydim zaten yolaaaaaaa
Önemli diil aynen giderim sonraaa o zaman başka hastaneye mi gidecen canım ben daha yeni okuyabiliyom yazdıklarınızı dün aksam hiç gireemedim

Yaaa hadi toparlanma vakti. Bugün 3 lt su içiyoz en az. Sorcam akşam ona göre!!!İki gündür su içmiom ne saçma dün bir bardak
Ama bu sefer 2000 3000 diil
1000 ş geçmedim
Bugün mü e süpermişHayir 616 birde 2.bucuk ltre su ictim
3. yü begendimArkadaşlar bakın kahvaltılara ölüyom ben
Ben 741 oldum. Akşam bitek tarçınlı süt içicem. Şimdi yeşil çay sinameki su kahve vs geçiştircemÇok açım yaaa kara kara düşünüom ne yesem die
400 kalorilik planım var
Muz yedim çünkü
Diğer 500 de akşama
Ama omlet yersem biterim
Simit de olmaz
400 için iki yumurta zeytin tipi şeyler yemeliyim
Aaaahhh ahhhhh diyorum
Sana yetişcem görürsünOoo rümeysa gelmiş
Ne güzel bakkkk harikaaa
Ben de 62.400
Haha
Canım folik asit başlasana. Hem gebe kalmanı kolaylaştırır hem de gebelik ve gebelik öncesi gerekli bir vitaminÖnemli diil aynen giderim sonra
Sağol
Bu arada dans falan etmicem gebeliği engeller die baya ettim bilion
Bananerumeysa3 alışverişten gelince bütün mesajlarıma ayrı ayrı cevap bekliom
Uyuzz boğazına dursunİlk defa tatlı ihtiyacım kesildi desem
Bitter çikolata yedim
Folik.asit yada kan ilaci falan kilo yapiyor muCanım folik asit başlasana. Hem gebe kalmanı kolaylaştırır hem de gebelik ve gebelik öncesi gerekli bir vitamin![]()