• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Canım ben tartılmıyorum tüp bebek tedavisindeyim bir sürü hormon alırken tartılıp moralimi bozmak istemiyorum istersen direk sil beni benim yolum uzun çünkü :)
ok canım inşallah herşey gönlünce olur inş bebişin olurrr ve doğumdan sonra yine gellirsinnn
Allah yardımcın olsun hoşçakal sağlıcakla kal

IMG_0987.webp

Selam kızlar. Ben bugün 1211 kalori aldım. Zor bir gündü.
Kahvaltı: hellim peynirli sandviç 256
Öğlen: Tavuklu salata tahıllı ekmekle360 kalori
Akşam: Tavuklu salata kepekli ekmek 341 kalori
Atıştırmalıklar:15 gram bitter çikolata,saray 100 kalorilik meyveli kek ,tahıllı.bisküvi,2 bardak kremasiz sekersiz kahve 254 kalori

Yürüyüş de yapamadim. Akşam üzeri sinir bozucu bir durum yaşadım. Bahanesi olmamasi lazim ama kek ile biskuvinin sebebi bozulan psikolojimdir maleseef.

Atıştırmalıklar:15 gram bitter çikolata,saray 100 kalorilik meyveli kek ,tahıllı.bisküvi,2 bardak kremasiz sekersiz kahve 254 kalori

Yürüyüş de yapamadim. Akşam üzeri sinir bozucu bir durum yaşadım. Bahanesi olmamasi lazim ama kek ile biskuvinin sebebi bozulan psikolojimdir maleseef.
Iyisin canim genede masallah daha ne olsun 1300leri bilem gormemissin hayirdir canim ne oldu can sıkıci ozel degilse anlatirmisin?

Iyisin canim genede masallah daha ne olsun 1300leri bilem gormemissin hayirdir canim ne oldu can sıkıci ozel degilse anlatirmisin?

Tesekkur ederim canim ben adliyede çalışıyorum zabit katibi olarak da moralimi bozan bir ifade aldık bugün. Her ne kadar her türlü dosyayi görsek de bazi olaylar daha fazla etkiliyor.

En etkili diyetler..
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan en etkili diyeti nasıl uygulamamız gerektiğini sizlerle paylaşıyor..

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Sana da selam olur öyle şeyler telafisi var

En etkili diyetler..
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan en etkili diyeti nasıl uygulamamız gerektiğini sizlerle paylaşıyor..

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/
Çok açıklayıcı sağol :KK70:

Arkadaşlar ben bugün 2002 yaptım o kadar hava attın nie yapamadın dieceksiniz bahane zaten olmaz ama Allah bilio akşam çiğköfte yoğurucaktı arkadaş yoğurdu da o yüzden ben herkes öğlen az yedim sanıo ama hiç yemedim desem düşünsenize sabah sıfır öğlen de iki MuZ yani akşam kadar iki muzla durdum onu da yemezdim MuZ bitmişti eşim almış öğlen getirdi eve... pazardan ... neyse uzatmıyım anlıcağınız ölümüne diyet gibi akşam ettim iki muzla

Akşam da çiğ köfte künefe kola lokum (lokumlar kuş lokumu ama 25 tane yedim) büyük olarak hesapladım yüz saat düşünüp

Yarın nasıl telafi edicem bilmiyorum hatta arkadaşlarım kaç kere dedi az yedin die herkes 15 tane çiğ köfte götürmüştür ben 9 yedim ama etliydi
Künefe yemiyim mi şimdi bi tane yeterdi ama kıssam kıssam lokum ve künefenin yarısını kısabilirdim

Gerçekten üzgünüm ama arada olur demiştim :( yarın inşallah iyi bi gün olur motivasyonum düştü biraz yarın da 1500 2000 falan yaparsam olmaz sabah iştahım pek olmuyo öğlen çorba içmeyi düşünüyorum dün yapmıştım bi kase 160 kalori mercimek çorbası
Geriye kalanları da akşama saklarım herhalde :( MuZ yemesem iyidir bilmiorum inşallah başarıcam çare yok
Bugğnü telafi etmem için yarın 800-900 yapmam lazım o biraz sıkar :oha:

Back
X