- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #16.701
- Birinci kim len
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin üzülmene gerek Yok kilon çok değil hatta benim hayalim olan bi kilo az az gider geçen çok iyi vermiştin gene yaparsın sen nerden nerelere gelmişim sen Emin'im daha da verirsinmalesef benim gene aynı çünkü hiç dikkat edemedim 56.6![]()

Tesekkur ederim canimcim onun rehaveti basgosterdi iste boslayip duruyom ama nisan ayini cok sıki tutucam ins.Canım senin üzülmene gerek Yok kilon çok değil hatta benim hayalim olan bi kilo az az gider geçen çok iyi vermiştin gene yaparsın sen nerden nerelere gelmişim sen Emin'im daha da verirsin
Ben de inşallahTesekkur ederim canimcim onun rehaveti basgosterdi iste boslayip duruyom ama nisan ayini cok sıki tutucam ins.
kız millat 45 günde 15 kilo veriyor neki 5 kilo canımcımmmm tabiiki verirsin hemde nasıl verirsin azcık dikkat etsen tamamdırben hala güncel 80 deyimdüğünden ötürü stresteym. dün yeniden başladım diyete 45 günde verebilir miyim 5 kilo
![]()
inş canımcım hamiş kalırsın bir an önce ama senidemi kaybedeceğiz bebeğim yaaaBu ay soğan kürü yaptım zararlı olmasın die 5 gün yapıp Bıraktım inşallah içim temizlenmiştir ve hayırlısıysa eğer hamile kalırım ayın dördü gibi hasta olmam gerekio daha var