• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

IMG_1260.webp

Canım senin üzülmene gerek Yok kilon çok değil hatta benim hayalim olan bi kilo az az gider geçen çok iyi vermiştin gene yaparsın sen nerden nerelere gelmişim sen Emin'im daha da verirsin
Tesekkur ederim canimcim onun rehaveti basgosterdi iste boslayip duruyom ama nisan ayini cok sıki tutucam ins.

Gşnaydın arkadaşlar dün gece birşeyler daha yedim kalorim daha da arttı 40 faln arttı Ah ahh bilmiorum napıcağımı üzgün ve sinirliyim iki gün yedim şiştim ve gram veremedim ne güzel gidiodum iki gün daha devam edebilseydim iki güncük Emin'im gramlar gitmeye devam edecekti bin beşyüzlerle olmaz bu iş iki gün için çok üzgünüm :(

Bugün daha da yoğun olucam işyerinde akşam da ıspanakla bulgur köftesi var asla 1000 i geçmem bu sefer
Yarın misafirler gelicek kaloriler yine artacak bu sefer yicem hem de arkadaşlarım gelecek
Aah ahhhh yani son dört günümün bir günü kalorisi az geçecek

Noldu bana yaaa boşlamaya başladım hani üç hafta dikkat edecektim sekiz kilo verecektim sadece ki bunun iki kilosunun acelesi yoktu 7 kilocuk yaaa gören de 15 sanar

Bu ay soğan kürü yaptım zararlı olmasın die 5 gün yapıp Bıraktım inşallah içim temizlenmiştir ve hayırlısıysa eğer hamile kalırım ayın dördü gibi hasta olmam gerekio daha var

Back
X