- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #16.661
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğim neden sinirlendinki giremiyom 2 tane çocuk insan başını kaşıyamıyor be yaaaaBundan sora her boş anımda buraya yazmıcAm herkes gibi ben de meşgulüm .özellikle birçok mesajımdan birini bile kaile alıp yorum yazmayan hatta ve hatta beğenmeyip kendini ifadeye geçenlere de ben yorum yazmıcam bu kadar fedakarlık yeter
Kendi kendime konuşmaya hakkım var ama![]()

Bundan sora her boş anımda buraya yazmıcAm herkes gibi ben de meşgulüm .özellikle birçok mesajımdan birini bile kaile alıp yorum yazmayan hatta ve hatta beğenmeyip kendini ifadeye geçenlere de ben yorum yazmıcam bu kadar fedakarlık yeter
Kendi kendime konuşmaya hakkım var ama[/QUOTE canım sen bize bakma ya herkes yoğun meşgul ama bazı insanlar vardır herşeye heryere yeter sen onlardansın İnan her işim yarım ve hiç bişeye yetemiyorum
![]()
Yok kız sana demedim valla ne çıkışıonbebeğim neden sinirlendinki giremiyom 2 tane çocuk insan başını kaşıyamıyor be yaaaa

Sağol 65.600 ü gördüm bugün sabitlemek lazım ama gördüm sadecebak girince beüğendimdeee yorumda yazadımmmmm 100 gramında gitmiş onada sevindimmm tebriklerrrr![]()
Süper bi menü valla olsada yesek :)
Sağol geçen arkadaşın evine gitmiştik hazırladıSüper bi menü valla olsada yesek :)