- 2 Şubat 2010
- 753
- 720
- 303
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #17.001
Günaydın bayanlar bildirimi mi yapıyım 63.4 dikkat ettim ama herhal adet yaklaştı ondan tartıda göremedim bi değişiklik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürler canım seninde kutlu olsun herşey gönlünce olsunnnnAnneler günüz kutlu olsun kızlar
bugün sıkı girdim diyetime inş başarabilirim bugün olabildiğince az kaloriyle günü kapatmayı hedefliyorummmGünaydın hanımlar nasılsınız
Çok güzel canım inş devamı gelir ben şu sıralar epey kaçırdım bi toplanmaya ihtiyacım var galiba bir tartıya çıkıp şoklanmam lazım benimbugün sıkı girdim diyetime inş başarabilirim bugün olabildiğince az kaloriyle günü kapatmayı hedefliyorummm
Süper canım biraz hırs yetiyor ben bugün itibariyle regl oldum tatlı Çikolata zor sabrediyorumola laaa dün süper kapattımmmm demekki neymişş isteyince oluyor muşşş
Eki Görüntüle 1996232
Gene iyi canım hadi Cuma'ya az kaldı böle giderse birinci sen olacaksınDün bir önceki kadar az kapatamadım ama genede fena sayılmaz
Eki Görüntüle 1996661
e hadi inşallahhh sende durumlar nasıl canımmm????Gene iyi canım hadi Cuma'ya az kaldı böle giderse birinci sen olacaksın