• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

kızlar günaydın
ben bir hafta boyunca belimden rahatsızdım, daha da tam düzelemedim, sabah akşam iğne de oldum beni güzel bir şişirdi, hareketde edemedim pek, kilo veremedim, sabah tartıldım
64,.70 çıktım
görüşmek üzere
çok geçmiş olsun canım biraz bildirmedin diye hstalığındanda bilgim olmayınca silmiştim canım devam etmek istiyorsan bilgilerini yollarsan tekrar ekliyim seni

Bende farklı değilim ne yesem derdinde bi tatlıya dur diyorum onun dışında serbest herşey Cuma'ya bakarım artık tartı ne diyecek
Bugun sadece yemek ve cacik azdapilav yemeyi becerenildim ekmek tatli hic yemedim cok sukur sahurdada zeytin peynir yumurta ceviz yemeyi dusuuyorum hayirlisi canim

Bugun sadece yemek ve cacik azdapilav yemeyi becerenildim ekmek tatli hic yemedim cok sukur sahurdada zeytin peynir yumurta ceviz yemeyi dusuuyorum hayirlisi canim
Maşallah ya çok iyi dayanmışın bende o kadar olmuyor sadece birazcık sahuru düzgün yapmaya çalışıyorum oda bundan sonra biraz zor bizim ki gözleme filan istemeye başladı inş kilo almam diyorum vermeyi bıraktım şuan

Maşallah ya çok iyi dayanmışın bende o kadar olmuyor sadece birazcık sahuru düzgün yapmaya çalışıyorum oda bundan sonra biraz zor bizim ki gözleme filan istemeye başladı inş kilo almam diyorum vermeyi bıraktım şuan
ee Ramazan tabii normaldir ister boşver uyum sağla ama kendin çok aşırı yeme yeterli kadar ye bari öyle dikkat et canım

Ramazanda çok bildirim koymadım 16 ve 30 Haziran olarak yazdım bilginiz olsun ...
Çok iyi yapmışsın canım iftardan önce tartılıyorum şuan için bi artış Yok 63 görünüyorum ama iftar sonrası yatmaya yakın rakam uçuyor :KK53: ya dün iki tane lokma tatlısı yedim daha da yerdim ama sonra vicdan yapıyorum bide wc düzeni çok bozuldu kefir içiyorum bakalım

Ses seda Yok kimsede ramazanlık yoğunluk derken fırsat zor oluyor ama arada bi ses verin ben diyetle alakalı hiç bişey yapmıyorum en azından bi hafta daha böle yapacam duruma göre değiştircen

evet yaaa yiyce durgunlaştı Ramazandan ötürü şimdide hasta oldum 1 hafta sürer sonra tekrar sıkı başlıcam inş.

gunyil gunyil canım rglde olmama rağmen bugün 55.8i gördüm 4 gün sıkmam çok fayda etmiş ortalama 1000- 1100 kalorilerde kapatmıştım birazda egzersiz çok sevinçliyimmm arkadaşım darısı başınaaaa

Back
X