- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #11.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım biyerlerde yanlışlık yapıyorsundur tek tek dikkat et ne yiyip ne içtiğine bir salep bile 200-300 kalori olaBİLİYOR meselagünaydın güncel kilom 69.6
maalesef kilo veremiyorum moralim cok bozuk aylık hedeflerime ulaşamıyorum bir türlü
hoşgeldin canım:)arkadaşlar kusurma bakmayın bir iş yoğunluğu aldı başını gitti belim kırıldı ondanda giremedim kusuruma bakmayın şimdi bildirenlerin kilosunu giriyorum tablomuza
sağolasınnnnnnn ne çalışkan kız oldum bu aralar hiç çalışmadığım kadar çalıştım terledim ama bir yandanda seviniyorum belkim biraz erimişimdir diye....hoşgeldin canım:)
sağolasınnnnnnn ne çalışkan kız oldum bu aralar hiç çalışmadığım kadar çalıştım terledim ama bir yandanda seviniyorum belkim biraz erimişimdir diye....
yok masa başı ama mezun olan öğrencilerin diplomalarına kaşe mühür basılacaktı ondan yoruldum ayakta bastım birde birbirine bulaşmasın diye ayrı ayrı hepsini serdik şimdi kuruyorlar az sonrada toplucamcanım hayıdır bedenenmi çalıştın ki??masa başı değilmisin sen?
hım anladım canım:))Allah kolaylıklar versin.. tartıldınmı ;?bildirim yapcanmı:??yok masa başı ama mezun olan öğrencilerin diplomalarına kaşe mühür basılacaktı ondan yoruldum ayakta bastım birde birbirine bulaşmasın diye ayrı ayrı hepsini serdik şimdi kuruyorlar az sonrada toplucam
evet canım aynı 56.5 hiç bir değişiklik yok diye aynı yazdımhım anladım canım:))Allah kolaylıklar versin.. tartıldınmı ;?bildirim yapcanmı:??![]()
hımm anladım canım...hayılrısıı ..evet canım aynı 56.5 hiç bir değişiklik yok diye aynı yazdım
Buradayız evvelallahslmlar anaaaaaaa hafta sonu kendim kapadım hafta başı kendim geri açtopiğiii bu ne biçimm işşş teessüf ettimmmmmmmmm
bende odamda yürüyüm bari işyerimde ok...Buradayız evvelallahben yürüyüş yapcam şimdi hayden hepbirlikte
![]()