• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

12919670_1011932862187776_5571060061426214852_n.webp

Kızlar :) Ayın 11inde, sabah mı akşam mı, aç mı tok mu, giyinik mi çıplak mı, ne zaman nasıl bildirim yapıcaz? :D

Kızlar selamlar, güzel bi haberim var. Bugün bi hevesle ilk kez form Müsli aldım, incirli üzümlü bişey. Allahım bir porsiyonu bitirene kadar çiğnemekten çenem yoruldu, doydum. Üstelik azdı da yani. Bi de doyurucu. Bi öğünü az kaloriyle, güzel besinle geçirmek için birebir. Özellikle kaçamak günlerinde. :) bugün poğaça kaçacağım olunca akşam yemeğim bu müsli oldu

Kızlar selamlar, güzel bi haberim var. Bugün bi hevesle ilk kez form Müsli aldım, incirli üzümlü bişey. Allahım bir porsiyonu bitirene kadar çiğnemekten çenem yoruldu, doydum. Üstelik azdı da yani. Bi de doyurucu. Bi öğünü az kaloriyle, güzel besinle geçirmek için birebir. Özellikle kaçamak günlerinde. :) bugün poğaça kaçacağım olunca akşam yemeğim bu müsli oldu
Evet bende yerkrn doyduğumu hissediyorum onu tüketirken. ;)

aa bende deneyim barii

Sevgi muhabbet kaynar yanan ocağımızda, Bülbüller şevke gelir, gül açar bağımızda. Hırslar kinler yok olur, aşkla meydanımızda, arslanlarla ceylanlar, dosttur kucağımızda.Hacı Bektaş-i Veli
(Regaib Kandiliniz Kutlu Olsun)
indir.webp

Back
X