- 3 Ağustos 2015
- 63
- 58
- 18
- 28
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #12.381
Günaydın
Dün dışarda öyle kalorili şeyler yedim ki buraya adlarını yazmaya utanıyorum kızlar
Tartının 1 metre yakınından geçemiyorum şu an korkudan tartılsam eminim 61 falan çıkıcam
Dışarda da etli butlusun falan dediler
artık napiyim yaniuğraşıuorum gitmiyo kilolar işte gene de şuanki listeye olabildiğince uyarak devam etmeye çalışıyorum
7:30 1 bardak yarım yağlı süt
09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya yeşil çay
10:30 2 kuru kayısı yada şekersiz kayısı hoşafı
12:30 1 porsiyon köfte ,tavuk ,kırmızı et,balık veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 2 kuru kayısı yada şekersiz kayısı hoşafı
17:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, az yağlı salata
19:00 tercihe bağlı meyve
Sağlıklı kilo vermek isteyenler kesinlikle baksın konusundaki ilk diyetin kendimce biraz düzenlenmiş hali
Dün dışarda öyle kalorili şeyler yedim ki buraya adlarını yazmaya utanıyorum kızlar
Tartının 1 metre yakınından geçemiyorum şu an korkudan tartılsam eminim 61 falan çıkıcam
Dışarda da etli butlusun falan dediler
artık napiyim yaniuğraşıuorum gitmiyo kilolar işte gene de şuanki listeye olabildiğince uyarak devam etmeye çalışıyorum7:30 1 bardak yarım yağlı süt
09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya yeşil çay
10:30 2 kuru kayısı yada şekersiz kayısı hoşafı
12:30 1 porsiyon köfte ,tavuk ,kırmızı et,balık veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 2 kuru kayısı yada şekersiz kayısı hoşafı
17:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, az yağlı salata
19:00 tercihe bağlı meyve
Sağlıklı kilo vermek isteyenler kesinlikle baksın konusundaki ilk diyetin kendimce biraz düzenlenmiş hali

ama bi aksilik çıkmazsa inşallah pzt başlamayı düşünüyorum tekrar
sabah spor yapamadım kızlar hiç kalkamadım bile birde dışarda işim vardı spor yaparsam geç kalırım diye düşündüm