- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #12.421
Bugun son 700 kl lik diyetimdi yalnız cok fena grip olmusum ayakta zor duruyorum yarın tartilicam verdiysemde vermediysem de yazarim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk 69kiloyum boyum 1,56öncelikle hoşgeldinizz
boyunuzu kilonuzu yazarsanız sizide tablomuza ekliyim
çok geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesinGünaydın kızlar başlangıç kilom farkli farkliydi sabah tartildim 79 olmuşum yuppy 7 leri gordum sonunda haftaya yokum annem karpal tunel ameliyati olucak yardimci olmam lazım
birde arkadaşlar yaz tatili diye uzun tutuyorum bildirimleri yaz tatilinden sonra 10 güne indiririm çünkü 15 gün çok uzun salıyoruz kendimizi 10 güne veya 1 haftaya çekeriz eylülün sonuna doğru 1er haftaya veya 10 güne inidiricem bilginiz olsun canlarr ve menüleri düzenli isticem

oyüzden sevgili diyet arkadaşlarım; akşam yemeği saatlerimize dikkat edelimGeçmiş olsunişyerimde bir abiyle bir çalışan kafa göz yardılar felaket bir kaç gün geçirdik o yüzden bakamadım hiç o kadar kötü ki bu tür şeyler yaşamak ilk defa böyle bişeye şahit oldum ruhum bozuldu...
Canım cok sıkkındı bu bikac gun bu habere mutlu oldum.Cok tşkler tatlim pek bir hırslandım ismimi degistirdim sende değiştirirsen listeden sewinirim. Ben bu aldigim muhteşem tebrikle yeni diyet arayışına gireyimbu haftaki 1.miz
@xxaylxx
tebriklerrrrr
![]()

çok sık tartılmamak gerek ama gene de dayanamadım bi tartılayım dedim dun baya ekmekli yağlı şeyler yemiştim vee
tamamen akşam yemeği saatiyle ilgili saat 4 te yemiştim en son yemeği sizde dikkat ederseniz eminim hemen sonuçları görüceksiniz benim gibi