- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #12.521
canım son ay kimse girmedi duyuruda yaptım yaptım ses veren olmadı herkesi silmek zorunda kaldım malesefBu arada ne kadar az kişi kalmış listede kimse kalmamış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım son ay kimse girmedi duyuruda yaptım yaptım ses veren olmadı herkesi silmek zorunda kaldım malesefBu arada ne kadar az kişi kalmış listede kimse kalmamış![]()
Ok canim tekrar hosgeldin en kisa zamanda tekrar tablomuza eklicem bildirim gunlerini unutmazsan sevinirim canimDiyetisyene göre boyum 1.52 kilom 71 hedef 55
kalan sağlar bizimdir diyelimcanım son ay kimse girmedi duyuruda yaptım yaptım ses veren olmadı herkesi silmek zorunda kaldım malesef
ne yapıyor kilo için özel bi diyet filan varmıİnş biran önce ulaşırsın hedefineDiyetisyene göre boyum 1.52 kilom 71 hedef 55
Canım bence herkes kendine göre bişeyler yapmalı çünkü uymuyor tam listeleri ben hiç uygulayamadım bir arkdaşım vardı hep patates diyeti yapardı 3 gün nerdeyse 3 kilo verirdi bırakırdı sonraki günlerde sadece dikkat ederdi bir onu yapabildim ona tam uyabildim çünkü çok kısa sadece 3 gün ondan yapabiliyorum sizlerede tavsiye ederim... başkada hiç birini beceremiyorumkalan sağlar bizimdir diyelimne yapıyor kilo için özel bi diyet filan varmı

Uzun diyetler özel mönüler hazırlayamıyorum ben sadece dikkat ediyorum az yeyip tatlı fazla tüketmiyorum bide bir haftadır bir kür var sarımsaklı sirkeli onu içiyorum bir çok şeyede iyi geliyor özellikle idrar yolu enfeksiyonuna bakalım sonuç şuan için az Az gidiyor gün içinde 73 kiloyu görüyorum sadece sabahları şiş ödem olduğundan mı fazla çıkıyor akşam yemeği öncesi düşük çıkıyorCanım bence herkes kendine göre bişeyler yapmalı çünkü uymuyor tam listeleri ben hiç uygulayamadım bir arkdaşım vardı hep patates diyeti yapardı 3 gün nerdeyse 3 kilo verirdi bırakırdı sonraki günlerde sadece dikkat ederdi bir onu yapabildim ona tam uyabildim çünkü çok kısa sadece 3 gün ondan yapabiliyorum sizlerede tavsiye ederim... başkada hiç birini beceremiyorum
Şu sıralar Zaman sıkıntım var ya da evli çocuklu bi çalışan bayan olmayı beceremiyorum heral hiç bişeyi yetiştiremiyorum hep eksik yarım kalıyorbende öyle ben hep az yiyerek tatlı ve hamur işlerinden kaçarak toplamda 10 kilo verdim birazda sporla leslie falan yaparak çok etkisi oluyor onuda tavsiye ederim yürüme imkanınız veya spor imkanınız yoksa
Ahhh bu bayanlarrrrr bütün yük onların sırtında....Şu sıralar Zaman sıkıntım var ya da evli çocuklu bi çalışan bayan olmayı beceremiyorum heral hiç bişeyi yetiştiremiyorum hep eksik yarım kalıyor![]()