• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Sık sık misafirliğe gidip nasıl kilo veririm insan :KK61: iradem zayıf sanırım :KK61:
haklısınız o çok zor ama artık eskisi gibi değil davetler masanın üstüne sıralanıyor herkes istediğinden alabiliyor o yüzden hem çeşit az hemde vazgeçemeyeceklerinizden yiyerek veya sağlıklılardan yemek suretiyle ve o günlerde akşam yemeğinide az yiyerek dengeleyebilirsin canım başka türlü oluru yok malesef illaki kilo illakide kilooooya dönüşüyor....

slmlar canlar nerelerdesiniz esneğiz dedik diye o kadan da değil yani yinede arada bari bir girin yazın kuzum...

slmlar canlar nerelerdesiniz?????
kahvaltım:
1.5 dilim ekmek domates zeytin 9 adet peynir bir kibrit kutusu büyüklüğünde 2 adet çay 1er şekerli...

Yoğun geçiyor zaman bazen fırsat olmuyor yazmaya kusura bakmayın öle sizin gibi bi diyet menö yok bende ne olursa yiyorum pardon kızından dolayı yiyemiyorum:KK53: bi iki lokma yersem şükür oluyor tartı regliden dolayı fazla göstermişti ama bi kaç gündür normale döndük artık yavaş yavaş gidiyor artık

Kızlar üxülerek söylüyorum beni listeden çıkartın :KK43: emzirirken iştahımı kontrol edemiyorum. Sanırım pisikolojik olarak haxır oldugum zaman başlamam laxım.

Back
X