- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #12.781
Arkadaslar bugun isyerimizde elektrier kesik bilg. Kapali cepten yaziyorum o yuzden kilolarinizi yarin girecegim insallah bilginiz olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım moralini bozma sakın bu süreçte geçiyor bak benim kızım bir yaşında Yen'i kilo verebiliyorum sen zayıflamayı biraz zamana yayKızlar üxülerek söylüyorum beni listeden çıkartınemzirirken iştahımı kontrol edemiyorum. Sanırım pisikolojik olarak haxır oldugum zaman başlamam laxım.
Maşallah Can'ım çok iyi vermişsin72 kilo :) aç kalmama değiyor sanırım
Canım ya unuttum ben ya:>(sabah tartılsam olurmu.. yarın haber veririm canım.. ok..bu aralar keyfim yok pek.. ok.KIZLARIMCANLARIM canım kilonu bekliyorum
ok tabiiki canım bildirirsin hayırdır bir sorunmu var?Canım ya unuttum ben ya:>(sabah tartılsam olurmu.. yarın haber veririm canım.. ok..bu aralar keyfim yok pek.. ok.
Genel şeyler canım.. Ülkenin durumu işyerinde biraz sıkıntılar vs.. geçer geçecek inş.. birazda sağlık sorunları..ok tabiiki canım bildirirsin hayırdır bir sorunmu var?
ok canım Ülke mahvoldu zaten Allah sonumuzu hayır eylesin inşallah Allah işindeki gücündeki tüm sıkıntılarıda alsın inş. canımGenel şeyler canım.. Ülkenin durumu işyerinde biraz sıkıntılar vs.. geçer geçecek inş.. birazda sağlık sorunları..
Çok teşekkürler canım sağolasın..İnş bugünleride atlatacağızok canım Ülke mahvoldu zaten Allah sonumuzu hayır eylesin inşallah Allah işindeki gücündeki tüm sıkıntılarıda alsın inş. canım
Saol tatlım az az gidiyor bakalım
Teşekkürler, bu hafta daha çok dikkat edeceğim malum grubun en kilolusu benim