- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #13.641

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Canım benim ya çok mahcubum iş çocuk derken fırsat bulunup giremiyorum yazıları okuyorum sadece ama topik iyice hareketlendi bende gaza gelip diyetkolik programı indirdim şimdilik kalori takibi yapıyorum hepinizi kocaman öptümcanım topik arkadalaşlarım;
biz topiğimizi @KIZLARIMCANLARIM la eski kullanıcılardandık,gunyil @belenay @umranxyz @love1891 @gibigibiyim @galatasaray-86
prensesinannesi
rumeysa3 geldiniz topimizi canlandırdınız çok teşekkür ederim. Sağolun varolun....
![]()
Ben denedim ama yapamadım birazcık detaylı nasıl yaptığınızı anlatırmısınızBebeğim sende profil resmini hedef kilon yapsana...
Aynen @prensesinannesi başlamak ve azimle devam etmek lazım. Geçen seneki zayıf resimlerime bakıyorum ne kadar güzelmişim. Yine öyle olmak istiyorum.prensesinannesi
Artık bak yarın lütfen başla artık
İlerde daha da zor olur bak
Demesi kolay biliyorum
Ben de bi oturuşta bir bütün ekmek kokoreç yiyodum
Abur cubur bildiğin gibi diil
Ama zayıflıcaksın anladın mı
Buraya yaz
Saçmalasan da olur
Ben iddiaya girdiğimde resmen kafayı yemiştim
Şuan da da kötüyüm
Ama gerçekten halledicez anladın mıı
Sen de deliye vur ve saçmala
Gerekirse devamlı buraya yaz bizbiZeyiz nolucak
![]()
Canımcım ben yarınki menümü şimdiden hazırladım. Yarına hazırım bomba gibiyim.Hadi hadi toparlanın bugün 1500 ü geçen varsa parmak kaldırsın yarın 1200 limit unutmayın sakın 1200![]()
çok iyiCanım benim ya çok mahcubum iş çocuk derken fırsat bulunup giremiyorum yazıları okuyorum sadece ama topik iyice hareketlendi bende gaza gelip diyetkolik programı indirdim şimdilik kalori takibi yapıyorum hepinizi kocaman öptüm

Tamam süper sevindim mCanımcım ben yarınki menümü şimdiden hazırladım. Yarına hazırım bomba gibiyim.
Bende yarım çay kaşığı toz tarçın yedim.Son bir yesilcay iciyorum....

Sağol dostum yarın ki hedef 1150 mi demiştim yaaaGayet iyi bence. Başarılı bir gün oldu..

Aynen canım öyle dedinSağol dostum yarın ki hedef 1150 mi demiştim yaaa![]()

Yarin BasliyorummBen yarın öğleden sonra yoğun olucamYarın geç gelmicem şükür ve gün içinde de suyumu içebilicem
Yeşil çayımı da içebilicem inşallah
![]()