• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

canım topik arkadalaşlarım;
biz topiğimizi @KIZLARIMCANLARIM la eski kullanıcılardandık, gunyil gunyil @belenay @umranxyz @love1891 @gibigibiyim @galatasaray-86 prensesinannesi prensesinannesi rumeysa3 rumeysa3 geldiniz topimizi canlandırdınız çok teşekkür ederim. Sağolun varolun....
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Canım benim ya çok mahcubum iş çocuk derken fırsat bulunup giremiyorum yazıları okuyorum sadece ama topik iyice hareketlendi bende gaza gelip diyetkolik programı indirdim şimdilik kalori takibi yapıyorum hepinizi kocaman öptüm

prensesinannesi prensesinannesi
Artık bak yarın lütfen başla artık
İlerde daha da zor olur bak
Demesi kolay biliyorum
Ben de bi oturuşta bir bütün ekmek kokoreç yiyodum
Abur cubur bildiğin gibi diil
Ama zayıflıcaksın anladın mı
Buraya yaz
Saçmalasan da olur
Ben iddiaya girdiğimde resmen kafayı yemiştim
Şuan da da kötüyüm
Ama gerçekten halledicez anladın mıı
Sen de deliye vur ve saçmala
Gerekirse devamlı buraya yaz bizbiZeyiz nolucak
:skandal:
Aynen @prensesinannesi başlamak ve azimle devam etmek lazım. Geçen seneki zayıf resimlerime bakıyorum ne kadar güzelmişim. Yine öyle olmak istiyorum.
Bende de duygusal yeme bozukluğu var. Üzülünce sinirlenince yiyorum hem de ne yeme. Bir senede aldım başımı gittim.
Hiç bir kıyafetim olmuyo. Şuanda hırkaydı şaldı kapattım biraz ama yazın napıcam. Her köşemden bir yağ kütlesi fışkırıyo. Çok iğrenç.
O halde napıyoruz. Kararında ölçüsünde yiyoruz. Kendimi böyle çıtıpıtı elbiselerle hayal ediyorum. Mesela tayt giymeyi çok severdim. Şuanda yağlarım iğrenç iğrenç pörtlediği için giyemiyorum. Zayıflayıp tayt giymek istiyorum.
İşin özeti kafaya koyucaksın karar vericeksin ve uyguluycaksın
Burada birbirimize destek de oluruz. Tek başına diyet olmuyo zaten. Birbirimize diyet koçluğu yaparız süpppeerrr olur. Hep beraber zayıflarız

Canim oncelikle hedefkilonu google yaz gorsellerde arat sonra onu bilg veya teline indir sonrada kisisel ayarlara gir k.k dan profil resmini degistire tikla gozattan sec en alta in degisikligi kaydete tikla o kadar canim

Çok iyi kalori dünyasına ho
Canım benim ya çok mahcubum iş çocuk derken fırsat bulunup giremiyorum yazıları okuyorum sadece ama topik iyice hareketlendi bende gaza gelip diyetkolik programı indirdim şimdilik kalori takibi yapıyorum hepinizi kocaman öptüm
çok iyi
Kalori dünyasına hoşgeldin :skandal:

Arkadaşlar bugün ki menüm
7 şubat salı
İşe gitmeden 1 bardak didi 75
İş yerinde tek şekerli çay 16
Öğlen de Eti form pirinç patlağı 3 adet 126
Ayyy ben bunları siZe yaZmıştım yine yazdım
Akşam 20:20 gibi
3 biftek 321
Küçüktü üçü de baya düşündüm bu kaloriyi
Üç buçuk dilim beyaz ekmek çok hata yaptım ama dayanamadım aah ahh büyük konuşmucan
358 yani
8 kaşık ev yoğurdu 103
1 portakal suyu 120
Daha sonra 6 dilim elma 62
Toplam 1.181 kalori
Ekstralar ise şöyle
Su 11
20 dakika bulaşık tarzı mutfak işleri (sırf kalori yakmak için)
1 Türk kahvesi (şekerli sevmem zaten)
Bu kadar....:skandal:

Back
X