• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

11849203_741763395935834_1468279516_n.webp

ahhh ahhh bende dün 270lerde başlayıp akşam berbat etmiştimm yuhhh bana yaaaa
bugünde 200 le başladım ama güvenemiyom akşam işi bozmamak için dua ediyommm

Arkadaşlar pazartesi bildirim günümüz lütfen unutmayınız imkanı olanlar saat 15.00e kadar bildirim yaparlarsa sevinirim 1.yi belirleyeceğim çünkü imkanı olmayanlar bir gün öncede bildirebilir..
Bu sefer iki diil bir kilo bile veremedim birinci olamıcağımı başında da söyledim maalesef olmuyo yani iddiaya girdiğim için direnmişim işte

Ben şuan Allah'a çok şükür ki 196 kalorideyim
Sabah 98
Öğle 98
Bence iyi 196
Geriye kalan 800 ü de akşam valla hiç ayarlayamıcam eşit bölmeyi falan 1000 aldığıma şükredin :skandal:

1200 dedim de 1000 yapmayı planladım ama olmasa da 200 daha alırım kendimi motive etmeye çalışıom
Akşam ne yiceğimi düşünüyorum ya ekmeğe vurucam 4-5 dilim yerim peynirle doyarım güzelce (cheddar peyniri varya Pınar'ın ama bi dilim acayip kalori) onla ekmek yiyip doyarım rahatça
Ya da bir but yanına pilav kaşık hesabı
İkisinden biri işte ben de bilmiyorum ama but ve pilav daha az olacağı için doyamam
Ekmekle peynir yerim gibime gelio
Bastırır

Bence unonun ekmeğini alın alışıp vazgeçebilirsiniz beyaz ekmekten
Ben tam geçemedim ama oluyo sanki
Artı Activia alın tatlı olduğu için iyi oluyo
Yumurta da iyi bak iki tane

O cheddar gerçekten çok iyi yağlı kalorili ama olsun pilav falan aynı kalori de olsa midede kalıo bence ekmek de öyle
Ama yumurta peynir meyve kalmıyor o kadar kalorisi fazla da olsa ekmeğe göre

İyi gidiyoz arkadaşlar lütfen dayanalım hep beraber
Yarın 1350 alıcaz ama bugün 1200 olursa olmazsa kimse kusura bakmasın ben de

Back
X