- 22 Ocak 2016
- 1.452
- 1.890
- 83
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #13.881
Ben ilgileniyorum ya senle yoksa beni beğenmiyorsun :))))Işıl hanimm benimlee de ilgilenn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilgileniyorum ya senle yoksa beni beğenmiyorsun :))))Işıl hanimm benimlee de ilgilenn![]()
Rumeysaa hanimm aslinda ben gunde 600 700 kalorilik diyet yapiyorumm ama sagligimm riske hic girmedi su bir kac gun regl bitene kadar yuksek yani 1000 1200 falan sonraa kaloriyi dusurecegimmUygundur çok iyi gidiyosunprensesinannesi
1000 nin altı çok sağlıklı değil ama canım. Bence 1000-1500 arası iyiRumeysaa hanimm aslinda ben gunde 600 700 kalorilik diyet yapiyorumm ama sagligimm riske hic girmedi su bir kac gun regl bitene kadar yuksek yani 1000 1200 falan sonraa kaloriyi dusurecegimm
Eheheh cook begeniyorummBen ilgileniyorum ya senle yoksa beni beğenmiyorsun :))))
O zamaaaannn kop kop!! Evdeysen iki zumba yapabilirsin.Eheheh cook begeniyorumm![]()
Yaa oyle ama kendimi oyle daha iyi hissediyorumm1000 nin altı çok sağlıklı değil ama canım. Bence 1000-1500 arası iyi
Ip atlayacagimm birazdanO zamaaaannn kop kop!! Evdeysen iki zumba yapabilirsin.
Süper! İp atlama kardiodan sonra en fazla yağ yaktıran egzersizIp atlayacagimm birazdan

Evet birde vucudu duzene sokuyormus butun tum bolgelerden verdiriyormusSüper! İp atlama kardiodan sonra en fazla yağ yaktıran egzersiz
Ben atladımda ayaklarım çok ağrıdı bidaha yapamadım. Zumba yapıyorum o da çok eğlenceli oluyoEvet birde vucudu duzene sokuyormus butun tum bolgelerden verdiriyormus
Rumeysa sen calisiyormusun evdemisinBen atladımda ayaklarım çok ağrıdı bidaha yapamadım. Zumba yapıyorum o da çok eğlenceli oluyo
Çalışıyorum canım. Aile hekimiyim. Hastam olmadığı zaman sizinleyimRumeysa sen calisiyormusun evdemisin
Bugünde çok hastam yok gibiRumeysa sen calisiyormusun evdemisin
Yaa inanamiyorumm doktor hanimmBugünde çok hastam yok gibi
Hastalarina nasil davraniyorsunn suana kadar hic guleryuzlu bir doktor gormedimmBugünde çok hastam yok gibi
şimdi o konuya girersek çıkamayız boşverHastalarina nasil davraniyorsunn suana kadar hic guleryuzlu bir doktor gormedimm![]()
Bencedee haklisinnşimdi o konuya girersek çıkamayız boşver![]()