• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Boyum 174 kilom 80 hedef kilom 65. 3 gündür kalori hesabi yapıyorum. Ama dün itibariyle özel gunum basladi o yuzden pazartesiye kadar tartilmayayim diyorum. ne dersiniz?

Otagininhatunu Otagininhatunu canım senide ekledim tablomuza tekrar hoşgeldin bu arada bizim ilk bildirirmimiz 13 şubat ama sen daha yenisin senin ilk bildirimin 27 şubat olsun bizim ikinci ve bu ay için son bildiririmiz yani unutma canımbildirim günleri saat 3 e kadar mutlaka bildirim yapmak gerekiyor çünkü haftanın birincisini belirliyoruz saat 15.00den sonra bildirenleri değerlendirmeye tabii tutmuyorum sadece tabloyaekliyorum iki kez bildirim yapmayanlarıda temelli siliyorum bilgin olsun arkadaşım....

Tamam cok teşekkür ederim. 27 subatta sabah tartılıp hemen yaziyorum inşallah. Çok teşekkür ederim canlar beni de aranıza aldığınız icin. Hayatimda ilk defa 80 i gördüm ve moralim cok bozuk :-/ ve her an umutsuzluga dusebilirim:-(

Tamam cok teşekkür ederim. 27 subatta sabah tartılıp hemen yaziyorum inşallah. Çok teşekkür ederim canlar beni de aranıza aldığınız icin. Hayatimda ilk defa 80 i gördüm ve moralim cok bozuk :-/ ve her an umutsuzluga dusebilirim:-(
yok yokk sakın haa mutsuzluk yok motivasyon bozukluğu yok bunlar bize ters bak dün bir çıktık yoldan herkes 2000 , 3000 kalori ile günü kapattı ama bugün inşallah güne 1200le nokta koyacağız herşeyin telafisi olur moral bozukluğu bizim kitabımızda yokkkkk

1400 kaloriyi en fazla 50 60 kalori gectim ama hemen modum düşüyor onda bile:-/ bu yazdigin bile beni o kadar mutlu etti ki:-) motive oldum birden ;-) artık her gün burayı takip edip kendimi yalniz hissetmeyecegim inşallah

Back
X