- 9 Şubat 2017
- 141
- 138
- 23
- 36
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #13.921
Boyum 174 kilom 80 hedef kilom 65. 3 gündür kalori hesabi yapıyorum. Ama dün itibariyle özel gunum basladi o yuzden pazartesiye kadar tartilmayayim diyorum. ne dersiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memnuniyetle aaa gelim de triod falan testi yap bana ne iyi olurr[/QUOTE
Olur gel hatta toplanıp gelin tiroid bakma günü yapalım![]()
Nasil bi diyet yapiyorsunuz?midem kazınıyo çok açım
canım hepimiz özel takılıyoruz sadece kalori hesabına uymaya çalışıyoruz o kadar uymayanlarda var çok önemli değil esneğiz yaniiNasil bi diyet yapiyorsunuz?
bu arada benim özel bir diyetim yok sadece dikkat etmeye çalışıyorum o kadar birazda hareketle btiriyorumNasil bi diyet yapiyorsunuz?
bende az önce biraz acıktığımı farkettim nesfit yedim kırmızı meyveli vardı ama sütsüz kuru kururya yani o bastırdı çok iyi oldumidem kazınıyo çok açım
Listeye eklendim mi? Herseye yeniyim o yüzden neye nasil bakilacak bilmiyorum:-(canım hepimiz özel takılıyoruz sadece kalori hesabına uymaya çalışıyoruz o kadar uymayanlarda var çok önemli değil esneğiz yanii
yok canım az sonra ekleyeceğim iş çıktı işyerindeyim müsait olmam gerekiyor o biraz zaman alıyor o yüzden ekleyince bildiririmListeye eklendim mi? Herseye yeniyim o yüzden neye nasil bakilacak bilmiyorum:-(
1000-1500 arası kalori almaya çalışıyorum. Herşeyden azar azar yiyorum. Ama bu herşeyin içinde tatlı hiçbir şekilde yok. Daha çok protein ağırlıklı ama öyle dukan kadar katı değil.Nasil bi diyet yapiyorsunuz?
Bir tane havuç yedim biraz bastırdı 5 kaloriymişBen cok aciktigim zaman sade türk kahvesi iciyorum. Bastırıyor tavsiye ederim ;-) sadece 2 kalori
bencede tartılma canım aklın karışmasın motiven düşmesinBoyum 174 kilom 80 hedef kilom 65. 3 gündür kalori hesabi yapıyorum. Ama dün itibariyle özel gunum basladi o yuzden pazartesiye kadar tartilmayayim diyorum. ne dersiniz?
ya ne 5i. bir havuç 32 kaloriymişBir tane havuç yedim biraz bastırdı 5 kaloriymiş

inan çok şaşırdımda oyle olmadığını biliyorum çünkü heral dedim küçük bir parçasını yedi sadece dedim..ya ne 5i. bir havuç 32 kaloriymiş![]()
yok yokk sakın haa mutsuzluk yok motivasyon bozukluğu yok bunlar bize ters bak dün bir çıktık yoldan herkes 2000 , 3000 kalori ile günü kapattı ama bugün inşallah güne 1200le nokta koyacağız herşeyin telafisi olur moral bozukluğu bizim kitabımızda yokkkkkTamam cok teşekkür ederim. 27 subatta sabah tartılıp hemen yaziyorum inşallah. Çok teşekkür ederim canlar beni de aranıza aldığınız icin. Hayatimda ilk defa 80 i gördüm ve moralim cok bozuk :-/ ve her an umutsuzluga dusebilirim:-(