• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

1400 kaloriyi en fazla 50 60 kalori gectim ama hemen modum düşüyor onda bile:-/ bu yazdigin bile beni o kadar mutlu etti ki:-) motive oldum birden ;-) artık her gün burayı takip edip kendimi yalniz hissetmeyecegim inşallah
Burası hakikaten çok iyi motive ediyor. Ben hiç bu kadar disiplinli diyet yapmamıştım. Gerçi durumum hiç bukadar vahim de olmamıştı. Ama yinede bu iş tek başına olmuyo. Grup halinde takılınca daha kolay oluyo sanki.

Her sabah limonlu su iciyorum. Günlük de 1400 kalori hedefini asmamaya gayret ediyorum. Ve cocuk sahibi olmak istiyorum. Hamile kalmadan kilolarimi vermek hedefindeyim. Buraya da denetimlilik ve motivasyon adina katilmak istedim
1400 kaloriyi en fazla 50 60 kalori gectim ama hemen modum düşüyor onda bile:-/ bu yazdigin bile beni o kadar mutlu etti ki:-) motive oldum birden ;-) artık her gün burayı takip edip kendimi yalniz hissetmeyecegim inşallah
Insallah hep beraber zayiflayip mutlu ve umitlu olacagiz :eek:

Arkadaşlar 1193 kalori toplam. Akşam yemeğimi yedim. Veeeee finishhhhhh. Olaalaa
Oley harika sevindim bak eğer dayanamıyorum dersen yatmaya yakın en fazla ayy 7 kalori kalmış yeme sakın tamam içmeye geç
Tarçınlı süt
Yeşil çay
Türk kahvesi
Bunları sayma kalori
Oley bir kişi amacıma ulaştı

Back
X