- 9 Şubat 2017
- 141
- 138
- 23
- 36
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #13.941
Bir sey sorsam? Listeyi incelerken 78 den 68 e dusen birini gördüm. Ne kadar sürede yaptı acaba 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burası hakikaten çok iyi motive ediyor. Ben hiç bu kadar disiplinli diyet yapmamıştım. Gerçi durumum hiç bukadar vahim de olmamıştı. Ama yinede bu iş tek başına olmuyo. Grup halinde takılınca daha kolay oluyo sanki.1400 kaloriyi en fazla 50 60 kalori gectim ama hemen modum düşüyor onda bile:-/ bu yazdigin bile beni o kadar mutlu etti kimotive oldum birden ;-) artık her gün burayı takip edip kendimi yalniz hissetmeyecegim inşallah
Hadi yaaa kimmiş o acaba. Kesin @galatasaray-86 dırBir sey sorsam? Listeyi incelerken 78 den 68 e dusen birini gördüm. Ne kadar sürede yaptı acaba![]()
Her sabah limonlu su iciyorum. Günlük de 1400 kalori hedefini asmamaya gayret ediyorum. Ve cocuk sahibi olmak istiyorum. Hamile kalmadan kilolarimi vermek hedefindeyim. Buraya da denetimlilik ve motivasyon adina katilmak istedim
Insallah hep beraber zayiflayip mutlu ve umitlu olacagiz1400 kaloriyi en fazla 50 60 kalori gectim ama hemen modum düşüyor onda bile:-/ bu yazdigin bile beni o kadar mutlu etti kimotive oldum birden ;-) artık her gün burayı takip edip kendimi yalniz hissetmeyecegim inşallah
Haklısın ama yapamadımAslında tam tersi olmalı dostum. Sabah ve öğlen en yüksek akşam en az kaloriyi almalıyız. Gün içinde az alırsak vücut bazal metabolizma hızını düşürdüğü için akşam içtiğin su bile yarıyo.
Tamam şuan sendeyimIşıl hanimm benimlee de ilgilenn![]()
Ben biliodumÇalışıyorum canım. Aile hekimiyim. Hastam olmadığı zaman sizinleyim![]()

Bittimi isinTamam şuan sendeyim
Yeni bir uyemiz daha olduuBittimi isin
Merhabalar. Yeni uyeyim. Aranıza katilabilir miyim?

Aynen rahatım şuan deprem hariç evdeyimBittimi isin
Insallah olmaz birdaha depremm yaa allahim.zorda olanlara yardi. EtsinAynen rahatım şuan deprem hariç evdeyim
Kapmışsın ben den skandalıya ne 5i. bir havuç 32 kaloriymiş![]()

AminnnnnInsallah olmaz birdaha depremm yaa allahim.zorda olanlara yardi. Etsin
Yok şükür k kadar şişman olmadım hiçHadi yaaa kimmiş o acaba. Kesin @galatasaray-86 dır![]()

Amin inşallah Allah yardımcıları olsunInsallah olmaz birdaha depremm yaa allahim.zorda olanlara yardi. Etsin
Oley harika sevindim bak eğer dayanamıyorum dersen yatmaya yakın en fazla ayy 7 kalori kalmış yeme sakın tamam içmeye geçArkadaşlar 1193 kalori toplam. Akşam yemeğimi yedim. Veeeee finishhhhhh. Olaalaa
Amin aminnnAmin inşallah Allah yardımcıları olsun