• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

indir.webp

Şimdi kan sonuçlarıma da baktım. Herşey normal gözüküyo. Şeker kolesterol tiroid vitamin mineral... nerde hata yapıyorum :KK43:
Yoksam tartı mı yanlış
tartıyı her zaman aynı yerde tutmak gerekiyor canım 1 cm bile kaysa farkedebiliyor ondanda olabilir gece kaçırdıysan geç vakitte bişeyler atıştırdıysan ondanda olabilir pardon yemedim demiştin canım ok olabilir vcudun herzamanki durumuda bir olmuyor su toplamış falan olabiliyor dikkat etmeye devam et canım

tartıyı her zaman aynı yerde tutmak gerekiyor canım 1 cm bile kaysa farkedebiliyor ondanda olabilir gece kaçırdıysan geç vakitte bişeyler atıştırdıysan ondanda olabilir pardon yemedim demiştin canım ok olabilir vcudun herzamanki durumuda bir olmuyor su toplamış falan olabiliyor dikkat etmeye devam et canım
Kendime doğru düzgün bir tartı alıcam. Bence bizim asmdeki kafayı yemiş

sabah 06.50 de bi adet muz erken kalktım 8 de 2 3 tuzlu kurabiye ettm ağzıma peynirlee. arada sadece yeşil çay içtim :) öğlene türlü pilav çorba cacık vs var ama pilav almam :) dünde saç kavurma çorba yeedim akşam yufka ekmekle. tatlıda yedim :( ay neyse bugün içimi karartmıcam bnde tartıda fazla çıktım ama lavabo vs hepsinin etkisi var bakalım pazartesi kaç çıkıcazz :) bugün geçmeyelim 1300 ü die tahmin ediyorummm :)

Back
X