- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 34
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #14.121
Toplam 160 kalori falangünaydın canım hoşgeldin kahvaltını yaptınmı neler yedin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplam 160 kalori falangünaydın canım hoşgeldin kahvaltını yaptınmı neler yedin?
Saat 2 de patates kizartmasi ve baget kizartmasi yedimmmöğlen menülerinizi ve kalorilerinizi alayımmmm
Helal olsun@Otagininhatunu 1300
rumeysa3 1300
prensesinannesi 1300
eylemsevcan 1300
@galatasaray-86 1300
@gunyil 1300
@umranxyz 1300
Hadi bakalım bugün kaçamaksız bir gün olsunnn
vede egzersiz günü olsunnnn
geçeni pataklayacazzzzz........ona göreeee
peki tamam canım sadece bldirimlerdede kalsan olur onemli değil bildirim yaptıktan sonra sorun yok yani nasıl istersen canımcım sil dersen silerim bir daha karar verirsende yine alırız çok öpüyorum son kararını bekliyorummmEylemsevcan canım ben gruptan çıkayım fazla giremiyorum sürekli paylaşımda bulunamıyorum sadece tartı günü bildirim yapmak ya da arada kalori bildirmek de hoş olmaz sanırım gerçekten size ayak uydurabileceğimi hissedersem gelirim tabi alırsanız :) bu arada hepinizi çok azimli gördüm böyle devam edin kızlar maşallah
Nerelerdesin bebeğim çok mu yoğunsun?Helal olsun
Aynen birazdan çıkıcam teli elime alabildim dünya tarihinde ilkNerelerdesin bebeğim çok mu yoğunsun?
Biliom çok kaloriKızlar bugün çok yoğundum. Ancak bakabildim
650 deyim bende. Öğlen ton balıklı salata yedim güya hafif olur diye 316 kaloriymiş. Sonradan öğrendim. Aklınızda bulunsun salatalardan ton balıklıyı seçmeyin.
Bana niye söylemedin :))Biliom çok kalori