• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Günaydın bi gün yazamadım die kimse benimle ilgilenmemiş sağolun
Evde eşim varken bile elimde tel hep size yazmıştım oysa....
Dün gece 23:19 da eve geldim üzerimi değiştirmeden yazdım aklım sizdeydi dediğim gibi
Devamlı beni merak edin demiyorum
Ne bir mesaj... ne bir merak.... ne bir yorum.....
Eylemsevcan kalorimi sormuş sadece....

Günaydın bi gün yazamadım die kimse benimle ilgilenmemiş sağolun
Evde eşim varken bile elimde tel hep size yazmıştım oysa....
Dün gece 23:19 da eve geldim üzerimi değiştirmeden yazdım aklım sizdeydi dediğim gibi
Devamlı beni merak edin demiyorum
Ne bir mesaj... ne bir merak.... ne bir yorum.....
Eylemsevcan kalorimi sormuş sadece....
Kuzuuumm haklısın özür dilerim ama çok yoğunum demiştin. Gözlerim senin bildirimlerini aradı tabiki. Ama bakmaya fırsatı yok heralde diye düşündüm. Geçen günlerde demiştin ya çalıştığım günler canıma okuyolar diye. Ama emin ol merak ettim seni. Hatta dünkü listeni tam yazmanı da bekledim birsüre. Belki dile getirmedim dün ama eksikliğini tabiki hissettim. Ama dün bende çok yoğundum. Gün içinde öğleden sonra özellikle hiç giremedim siteye. Canımmm bugün telafi ederiz ;)

Kuzuuumm haklısın özür dilerim ama çok yoğunum demiştin. Gözlerim senin bildirimlerini aradı tabiki. Ama bakmaya fırsatı yok heralde diye düşündüm. Geçen günlerde demiştin ya çalıştığım günler canıma okuyolar diye. Ama emin ol merak ettim seni. Hatta dünkü listeni tam yazmanı da bekledim birsüre. Belki dile getirmedim dün ama eksikliğini tabiki hissettim. Ama dün bende çok yoğundum. Gün içinde öğleden sonra özellikle hiç giremedim siteye. Canımmm bugün telafi ederiz :KK66:
Tamam önemli diil barıştık senle :KK19:

Bugün ben temizlik yapıcam. Annemle alışveriş yapıcaz. Ama her fırsatta sizinleyim. Canım arkadaşım @galatasaray-86 bugünkü diyetiminin giriş sayfasına; "bu diyetimi @galatasaray-86 ya ithafen yapıyorum" diye not düştüm bile:))))
Hee kolay gelsin
Temizlık süresini de tutup listene ekstralar die yaz mutlaka kalori yakıo çünkü....
Teşekkür ederim inceliğin için :süslü:

Tamamdır. Yazıcam. Hatta bugün çok tırsıyorum haftasonu diye. Su bile içsem yazıcam. Sen de yaz. Takipteyim
Tamam aynen
İşyerinde jet gibi geçio zaman
Haftasonu evdeyim ama nöbetimin son iki günü
Devamlı aklım yemekte ve yeme imkanım var düşünsene senin de var
Dışarda yerseniz annenle tavuk şiş tarzı ye
Ben bi kere öyle yapmıştım alışveriş merkezinde
Şeytan dioki yemeklere saldır ve her saat tıkın :oha:

Yediklerimi yazmışım içtiğimi unutmuşum haha akşam bi bardak portakal suyu içmiştim onu da ekliom yemek fotolarına bakarken aklıma geldi toplam 1156:KK45:

Tamam aynen
İşyerinde jet gibi geçio zaman
Haftasonu evdeyim ama nöbetimin son iki günü
Devamlı aklım yemekte ve yeme imkanım var düşünsene senin de var
Dışarda yerseniz annenle tavuk şiş tarzı ye
Ben bi kere öyle yapmıştım alışveriş merkezinde
Şeytan dioki yemeklere saldır ve her saat tıkın :oha:
O yüzden ne yiyceğimi belirledim. Listeme harfiyen uyucam.
Azcık daha mı uyusam

O yüzden ne yiyceğimi belirledim. Listeme harfiyen uyucam.
Azcık daha mı uyusam
Ayy bi de açım die küçük elma vermişti arkadaşım onu da ekle 1156 artı 50 1206 geçtim hedefi :( dünki yoğunlukta bile geçmişim bravo gerçi 8 kalori of neyse eminim başka bişey yemedim
Dün öğle arasına çıkamayayıp deftere yazamadım die karışıklık oldu
Uyu bence ben de uyurum da depremden korkuyorum ve nöbete çağırırlar
Eşimi sabah işe gönderdim yanımda olsa 12 ye kadar uyurdum valla aah ahhh uyumakkkkk

Back
X