• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Yepisyeni bir hayata merhaba. Bugünden itibaren başlasın değişim. Bugünden itibaren ders çalışmaya da başlıyorum. Canım arkadaşlarım hepinizi de çok seviyorum. Diyet serüvenime tus serüvenimi de ekliyorum. Buraya eskisi kadar sık gelemiyvem ama günlük raporlarımı vericem. Sizleri takip edicem yine. Çünkü sizler bu alemde benim en sıkı dostlarımsınız. Hepinizi öpüyorum♥♥♥♥♡♡♡♡♡
Canim benim zihnin de yolun da açık olsun.. İnsallah istedigin uzmanlığı kazanırsın:)

Yepisyeni bir hayata merhaba. Bugünden itibaren başlasın değişim. Bugünden itibaren ders çalışmaya da başlıyorum. Canım arkadaşlarım hepinizi de çok seviyorum. Diyet serüvenime tus serüvenimi de ekliyorum. Buraya eskisi kadar sık gelemiyvem ama günlük raporlarımı vericem. Sizleri takip edicem yine. Çünkü sizler bu alemde benim en sıkı dostlarımsınız. Hepinizi öpüyorum♥♥♥♥♡♡♡♡♡
:KK200::KK200::KK200:
canım azimli ol aman biz çalışmayınca başarı gelmiyor illaki çalışmak lazım ne demiş Mısri:
''karıncalar gibi sen ufak ufak yürürsün,
meleklerden ileru seyrânı arzularsın
topuğuna çıkmayan suyu deniz sanırsın
sen katreyi geçmeden ummânı arzularsın''
(Mısrî)
Yani illaki çalışmak lazımm bebemmm aman çalış fazla girme önemli değil...
Allah yardımcın olsun..
:KK39::KK39::KK39:

16807815_625233937665761_5524629809244352436_n.webp

Yeni bir pazartesiden Selamlar canlarr....

Merhaba kızlar bende katılabilir miyim aranıza. Aylık en fazla 1.5 yada 2 kg vermek gibi hedefim var. Kilo vermek için 8 kilo fazlam var. Masa başı çalıştığım için hareket olarak kısıtlı olduğundan böyle yapmak istiyorum.

Merhaba kızlar bende katılabilir miyim aranıza. Aylık en fazla 1.5 yada 2 kg vermek gibi hedefim var. Kilo vermek için 8 kilo fazlam var. Masa başı çalıştığım için hareket olarak kısıtlı olduğundan böyle yapmak istiyorum.
tabiiki öncelikle hoşgeldiniz bilgilerinizi verirseniz sizide tablomuza eklerim boyunuz kilonuz ve hedef kilonuzu yazarsanız tamamdır kilo bildirim günlerinde ilk bildirimimiz 27 şubat tekrar güncel kilonuzu bildirirsiniz saat 15.00e kadar

tabiiki öncelikle hoşgeldiniz bilgilerinizi verirseniz sizide tablomuza eklerim boyunuz kilonuz ve hedef kilonuzu yazarsanız tamamdır kilo bildirim günlerinde ilk bildirimimiz 27 şubat tekrar güncel kilonuzu bildirirsiniz saat 15.00e kadar
Teşekkür ederim sağolun. boyum 160 cm kilo 66 . Bu aralar fena kilo aldım. Geçen yaz 59 kiloya kadar dusmustum. Verdiğim kilolari tekrar aldım. Birazda düzensiz beslendim açıkçası. inşallah motivasyon önemli. Birde hergun bildirim yapmak var mı. Kurallar arasında goremedim

Teşekkür ederim sağolun. boyum 160 cm kilo 66 . Bu aralar fena kilo aldım. Geçen yaz 59 kiloya kadar dusmustum. Verdiğim kilolari tekrar aldım. Birazda düzensiz beslendim açıkçası. inşallah motivasyon önemli. Birde hergun bildirim yapmak var mı. Kurallar arasında goremedim
canım yarın ekliycem seni tablomuza şimdi çıkıyoz yok canım illaki her gün bildirim falan şartı yok bizde sadece bildirim günleri bildirmeyenleri siliyorum o kadar ama tabi günlük katılımda yaparsanız dahada güzel oluyor

canım yarın ekliycem seni tablomuza şimdi çıkıyoz yok canım illaki her gün bildirim falan şartı yok bizde sadece bildirim günleri bildirmeyenleri siliyorum o kadar ama tabi günlük katılımda yaparsanız dahada güzel oluyor
Çok güzel . Hedef kilo mu bildirmeyi unuttum. İlk etapta 60 kiloya dusmeyi hedefliyorum. Bildirim günleri nı özellikle telefonun alarmina kaydedicegim :KK54:

Kızlar toplam kalorim 712.
Kahvaltı
Sütlü türk kahvesi 90

Öğle yemeği
Ekşili ufak köfte 120
Salata 22

Akşam yemeği
100gr lor peyniri 162
2 domates 38
4 dilim çavdar karabuğday ekmek 278

Çok su içemedim. 1 lt kadar ancak. Şimdi suya yüklenicem.

Kızlar toplam kalorim 712.
Kahvaltı
Sütlü türk kahvesi 90

Öğle yemeği
Ekşili ufak köfte 120
Salata 22

Akşam yemeği
100gr lor peyniri 162
2 domates 38
4 dilim çavdar karabuğday ekmek 278

Çok su içemedim. 1 lt kadar ancak. Şimdi suya yüklenicem.
Loru da prensesinannesinden mi kaptın :anneadayı:

Back
X