• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Canlar tablomuz güncellendi bundan sonra bildirim günlerimiz her pazartesi olacak şekilde değiştirildi bundan sonra bişey yerken beni ensenizde hissedeceksiniz ona göreeeee ,bilginize sunulur....(aylık hedeflerinizi beğenmezseniz onları değiştirim söylemeniz yeterli.)
Canım ellerine sağlık. Önümüzdeki pazartesi güzel sonuçlar alırız inşallah

Ben bu sabah lahana çorbası içtim. Öğlen firinda tavuk ve ayran. Bol domates
Akşam yine lahana çorbası.
İki bardak yeşil çay. 40 dakika falan da yürüyüş.
Lahana diyetimin bitmesine 2 gün kaldı.

Canlar tablomuz güncellendi bundan sonra bildirim günlerimiz her pazartesi olacak şekilde değiştirildi bundan sonra bişey yerken beni ensenizde hissedeceksiniz ona göreeeee ,bilginize sunulur....(aylık hedeflerinizi beğenmezseniz onları değiştirim söylemeniz yeterli.)
Emeğine sağlık canım inş daha faydalı olur bu Yen'i proğram daha fazla kontrol edip daha çabuk kilolardan kurtuluruz

Merhaba arkadaslar ben de kilo vermek ıstıyorım 70 kiloyum ve 1.68 boyundayım. lakın yeme duzenım cok iyi deıl sabahları ıs yerınde kahvaktı yapıyorum oglenşerı de hep dısarıdan ve hareket olanaklarımızda sınırlı.. Benı de ekler mısınız lıstene bakalım ne kadar zayıflayabılecegım
tabiiki ekleriz birde hedef kilonuzu yazarsanız sizide eklerim hoşgeldinizz

Günaydın kızlar. Bugün 1 mart. 85.5 kiloyla yeniden aranızdayım. DİSİPLİNİ ele alıyorum artık. Aylık hedef kilom 80. Koşu bandımda geldi artık hergün sporu da ekliyorum hayatıma. Hadi bakalım yeniden silbaştan geldiimmmmmm ben!!!!

Kahvaltım
2 dilim çok tahıllı ekmek 134
1 haşlanmış yumurta 72
5 zeytin 38
30gr peynir 114
1 fincan sade türk kahvesi

Toplam 358

Günaydın kızlar. Bugün 1 mart. 85.5 kiloyla yeniden aranızdayım. DİSİPLİNİ ele alıyorum artık. Aylık hedef kilom 80. Koşu bandımda geldi artık hergün sporu da ekliyorum hayatıma. Hadi bakalım yeniden silbaştan geldiimmmmmm ben!!!!
oooo o zaman yeniden hoşgeldin canımcımmmm
bu ay hepimize örnek ol inş...

Kızlar biliyorum çok yazamıyorum geçen haftadan beri kalori hesabı yapıyorum en fazla 1500 oldu bi kaç gün onun dışında en az 1000 olacak şekilde gidiyorum regli bitişi ve kabızlık sorunundan sonra bu gün tartıda daha güzel rakamlar gördüm inş böylede devam eder

Döverşm seni :KK67:

eylemsevcan eylemsevcan slm
Sen tabi daha iyisini bilirsin hatta benim de işime gelir ama şuan ben 67 dilim ki o başlangıç kiloydu 63 e düşmüştüm yani sonra yanlışlıkla şampiyon olmiyim :oha:
Tabi burda belki de almışımdır kilo izinliyim yanı tatil :KK45:
İstersen öyle kalsın :KK53:

Back
X