• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

bak ne güzel işte profilinde güzel olmuş kendine gelmişsin canımmmm mucckkkkk:halay::halay::halay:
Sağol biftekle uzunlamasına fırın tipi doğradığım patatesleri yağlı kağıt serdiğim teosiye koyuyorum üzerine de sulandırdığım salçayı döküyorum tuz kekik o kadar önceden ıstılmış fırında 40 dak ama ben bakıom ara ara

Elim de yavaştır ama olsun bildiğim yemekleri iyi yaparım ama repertuarım az bi de kopkolay şeyleri yapamam genelde zorları yaparım
Pastane porçası denicem en yakın zamanda

IMG_0993.webp
Üzgünüm ama çok diil buna da şükür listeyi tekrar yazıorum

Günaydın dün akşam dayanamadım aç aç sofradan kalkarken iki ekmek yedim sağlık olsun kalori listemi tekrar gönderdim zaten
Bugün ki akşam menü amacım
Kurufasülye pirinç pilavı salata ve ev yapımı yoğurt
Hepsinden beşer kaşık ama pilav üç kaşık nu şekilde 315 kalori edio geriye kalan 885 kaloriyi de akşama kadar alıp geçmemem lazım napıp edip yani bu yöntemi uygulamaya çalışıcam bugün
Eşim gelene kadar 885 i geçmicem ki akşam onunla az az herşeyden yiyebiliyim dile kolay ama bakalım yaa inşallah halledicem bugün MuZ kalmadı allahtan
İnsan az da olsa doymadan kalori alıo yaa çok sinir bozucu MuZ falan...
Dün beynimde bitirmemin ilk günüydü acayip zorlandım anlatamam size geberdim resmen
Tövbe tövbe
O yüzden yine bugün aynı acıyı çekmek istemediğim için kalorimi boş şeylerle doldurmak istemiyorum tamam yine zorlanıcam ama bakın iki yol var
Ya kalorileri ala ala zorlanıcam boş gıdalarla
Ya da az da olsa doyarak zorlanıcam seçim benim dimi
Üçüncü halin imkansızlığı die bi konu vardı lisede. Ona benzettim biraz ama :)
Büyük kkmuşmuyum ama bugğn Dink'i kadar acı çekiceğimi düşünmüyorum inşallah hadi ben uyuyorum eşimi geçirdim hoşçakalın

Hmm ok baksana üç adet fırında patates sence kaç gram eder bence 20 gram sence
Kaloriyi hesaplıcam da
Bu arada benim de ikinci yapışım bu zamana kadar salçayı sulandırmayı bile bilmezdim tariften bakarak yaptım ben orta halli becerikli biriyim :)
3 adet fırında patates 100er kaloriden 300 etmesi lazım haşlamayla aynı olması lazım değeri

Back
X