- 12 Nisan 2009
- 176
- 107
- 303
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #16.261
Kilo bildirimi 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi bence1025 canim hiç de yakmadim. Hiç de oturmadim ama olsun özellikle spor olsun diye birsey de yapmadım.

canım evet bende cumayıda teklif etmiştim ama dedilerki bu sefer hafta sonu boşlarız fena olur en iyisi pazartesi olsunda hafta sonuda sıkmaya devam edelim dediler o yüzden tekrar sorarız canım çoğunluğa göre yeniden karar veririz okGÜnaydın kızlar kilom 66.4bu bildirim günü cuma yapsak olmazmı haftasonu bazı nedenlerden dolayı kabızlık sorunum artıyor yoksa cuma daha düşüktüm anca kefir kayısı sütle daha yeni lavaboya gidebildim
Çok tşk ederim canım inş değişircanım evet bende cumayıda teklif etmiştim ama dedilerki bu sefer hafta sonu boşlarız fena olur en iyisi pazartesi olsunda hafta sonuda sıkmaya devam edelim dediler o yüzden tekrar sorarız canım çoğunluğa göre yeniden karar veririz ok
Sağol canım Allah razı olsun. Kardeşim in rahatsızligi geçmedi. İşten izin aldım yine ona gidiyorum. Doktora getiricem onu. Çocuklar var perişan kaldı. Bende çalıştığim dükkânda tekim. Patron suratı düşüyor izin istedim diye. mecburen başka kimse yok yakın olarak. Sanki tatil için izin istiyorum.Allah kolaylık versin ne güzel az yemişsin ama emeklerin boşa gitmesin kalorilerini de hesaplaşan keşke önünü görürdün
Allah zihin açıklığı versin
Ben de canım yeğenimi çok özlüyorum
canım öncelikle çok geçmiş olsun ne demek bildiriyorsun ya yeterli canım benim ne zaman tartılabilirsen bildiririrsin Allah yardımcınız olsunSağol canım Allah razı olsun. Kardeşim in rahatsızligi geçmedi. İşten izin aldım yine ona gidiyorum. Doktora getiricem onu. Çocuklar var perişan kaldı. Bende çalıştığim dükkânda tekim. Patron suratı düşüyor izin istedim diye. mecburen başka kimse yok yakın olarak. Sanki tatil için izin istiyorum.
Benim tartı işini yarın veya ondan sonraki gün yapalım mı diyecektim. Kardeşimde kalabilirim yine . Kaptanim musade vardır İnşallah. Gorusmek üzere herkese hayırlı günler
Amin ...Sağol canım Allah razı olsun. Kardeşim in rahatsızligi geçmedi. İşten izin aldım yine ona gidiyorum. Doktora getiricem onu. Çocuklar var perişan kaldı. Bende çalıştığim dükkânda tekim. Patron suratı düşüyor izin istedim diye. mecburen başka kimse yok yakın olarak. Sanki tatil için izin istiyorum.
Benim tartı işini yarın veya ondan sonraki gün yapalım mı diyecektim. Kardeşimde kalabilirim yine . Kaptanim musade vardır İnşallah. Gorusmek üzere herkese hayırlı günler
Abur cuburdan iyidir şuan elimden gelen bubu kurabiyelerin pek bir zararı yok sanır isem?
Sus be kızma da sen iki senedir zayıflamaya çalışıosun sonuç bu mubenimde 56.6 canlar 300 gramlık var azalma var
ah be canım ne beş kilosu epi topu 2.6 kilo hedefim 54 çünkü şimdi 56.6 yım millet 1 haftada veriyor 2,5 kiloyu ben aylardır sürünüyommm hatta yıllardırrrrr kendimi sıkınca harika kilo veriyorum ama 2 yıldır bir türlü sıkmak naip olmadı en son 55.2 yi gördüm orda kalakaldım sornada aldım tekrar amaaannnn ok sen beni gaza getirdin verecem 54 ü en kısa zamanda görecem inş. sağol varollllleylemsevcan bak ben hayatımda ilk kez bu sene girişimde bulundum bi kere sadece bi hafta kadar denedim olmadı
Diğer girişimim ortalama 3 hafta sürdü sıkı şekilde yaptım ve iddiayla gerçi verdim kilomu
Sonra da hazır vermişken beş daha verim dedim bir buçuk ayda yarım kilo vermişim ama nie dans etsem emin ol verirdim ve yürüyüş de yapıodum
Şimdi tepinerek hamile kalamayabilitim die bıraktım
Gerçi toplama bakarsan ortalama 3 ayımı feda etmişim Aralık'larla da olsa diyet serüvenine elime geçen 5buçuk kilo vermişim şükür
E şimdi üç ay da verirsem 6 ay mı olsun yarım sene kendime de kızıyorum işte bu yüzden bi ay yapçam bak görceksin Allah yaptırmasın bi daha diyet bana şu 5 kilomu bi ayda veriyim o kadar anlıomusun sana da yazık olmasın ver şu beş kiloyu kurtul yaaa bitir beyninde