- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #16.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gene iyisin o kadar abur cubur yedim demişsin 1180le bitirmişsin bravooooo
Aynen sağol bir Eti puf bir bitter dört tahinli kurabiye bi de dört tane hoşbeşgene iyisin o kadar abur cubur yedim demişsin 1180le bitirmişsin bravooooo
Bitter ye istersen tıkıo çok kalori alıosun ama değiyo kesiyo bikaç saatasıl ben hallettim berbat ettimmmmm
1563 kalori aldımmmm
inşallah canım sanki en kısa zamanda hamile kalacaksın gibi doğuyor içimeeeeKarnımdaki su şişkinliği gece anca geçer yatmadan önce bakıcam yine bence 62.400 ommıştur
Soğan kürüne yine başlayamadım
Öğlenleri akşamları eşim evde olmadı ev soğan kokar die
Haftaya inşallah yapıcam zaten beş gün yeterli hamile kalınıo inşallah inanıyorum kalpten
Aynen sağol çünkü kankam da öyle kaldı zaten şükür problem YÖK doktora gittim İstanbul'da dediğim gibi tutturamamakla alakalıinşallah canım sanki en kısa zamanda hamile kalacaksın gibi doğuyor içimeeee
Bitter ye istersen tıkıo çok kalori alıosun ama değiyo kesiyo bikaç saat
Evet sen yine başladın 1500 lere
Listen YÖK mü bakıyım
Normaldir işte herzaman dayanılmıo ben de kaç gündür yemiyorum arkadaşlarımın verdiği Abur çubukları bugün özellikle kendim bile aldım yedim hapur hupur bazen tutamıosun ama eskiye göre iyiyizgece gece bisküviler bozdu beniiiiiii dayanamadım yedimmmm
Aynen bisküviler bozmuş
Bayatlamayan tuzlu kurabiyeyi ve patates salatasını bi gün önceden yapıcam böreği aynı gün yaparım hiç sorun diil geçen gün denediğim börek . Kakolu keki eşime yaptıracam bi kere beraber yaptık o daha iyi yapıo benim kekim de tutuyo ama ahım şahım olmuyo
çok çeşitten anlamam ama az öz yapçam elimden gelen bu
bayatlamıo Emin'im ama öyle üşeniyorum ki