• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

IMG_1041.webp

Karnımdaki su şişkinliği gece anca geçer yatmadan önce bakıcam yine bence 62.400 ommıştur
Soğan kürüne yine başlayamadım
Öğlenleri akşamları eşim evde olmadı ev soğan kokar die
Haftaya inşallah yapıcam zaten beş gün yeterli hamile kalınıo inşallah inanıyorum kalpten
inşallah canım sanki en kısa zamanda hamile kalacaksın gibi doğuyor içimeeee

inşallah canım sanki en kısa zamanda hamile kalacaksın gibi doğuyor içimeeee
Aynen sağol çünkü kankam da öyle kaldı zaten şükür problem YÖK doktora gittim İstanbul'da dediğim gibi tutturamamakla alakalı
Soğan kürü spermleri alıo içini temizlio bu kadar basit hayırlısı inşallah

Bu akşam haber verdim misafirler aksilik olmazsa gelecekler pazar günü akşam
Eşim yarın çalışmıo pazar akşam sekizde gidio işe o zaman gelcekler çok heyecanlıyım çinkü dddiğim gibi arada tek tük arkadaş dışında kimseyi ağırlamadım
O da kahve falan
Ya da iş çıkışı bi iki yemek yaptık sadece çorludan eşi ve çocuğu ile gelmişti arkadaşım
Bi de ailemi ağırladım
İlk defa komşularım gelicek abartmıyorum ilk ilk

:hamarat:Bayatlamayan tuzlu kurabiyeyi ve patates salatasını bi gün önceden yapıcam böreği aynı gün yaparım hiç sorun diil geçen gün denediğim börek . Kakolu keki eşime yaptıracam bi kere beraber yaptık o daha iyi yapıo benim kekim de tutuyo ama ahım şahım olmuyo
Yani kek börek patates salatası kurabiye yeter işte dört çeşit sonuç olarak yarısını bi gün önceden yapıcam stresim azalsın die
İnternetten mercimek köftesine bakıcam kolay gelirse yaparım bilmem hayırlısı :hamarat: çok çeşitten anlamam ama az öz yapçam elimden gelen bu
Kurabiye ve böreğime güveniyorum bu gece üşenmeden kurabiye yapsam iyi olur :hamarat:bayatlamıo Emin'im ama öyle üşeniyorum ki

Kizlar ben bu aksam annemlere gittim. Yaprak sarmasi kaymak baklava bazlama. Ne varsa yedim. 1817 kalori aldım. 172 de yaktim.
Sabah çok iyiydi. Öğlen süperdi
Akşam batırdım.
Annemler bir ay olmayacaklar. Biraz onun acısını çıkardım galiba.

Back
X