• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

images.webp

Günaydınlar amacım bugün 1000
Akşam yine dünkü yemek var
10 kaşık patates yemeği 5 er kaşık yoğurt salata ve pilav yicem inşallah üstüne de meyve
İşte bünün için yine aç kalmalıyım yani az yemem lazım inşallah bakalım dün öğlen bile yemedim sonradan şansıma hamur vermişlerdi gün içinde onu yemiştim

Nerdeyse iki aydır günde 1500-2500 civarları kalori aldım tabiki de kilo veremem
Ama şimdi bi haftadır ortalama 1300 civarıyım ondan verebiliyorum gerçekten 1500 le anca kilomu koruyorum iki aydır boş işlerle uğraştım sağlık olsun :KK70:

Nerdeyse iki aydır günde 1500-2500 civarları kalori aldım tabiki de kilo veremem
Ama şimdi bi haftadır ortalama 1300 civarıyım ondan verebiliyorum gerçekten 1500 le anca kilomu koruyorum iki aydır boş işlerle uğraştım sağlık olsun :KK70:
bende 1200 falan yapmadıkça veremiyom1200ün üstü 1500 e kadar sadece kilom korunuyor o kadar

Sabah tartıda 66 hatta birazcık aşagısını bile görüyorum ama hafta sonu psikolojik kabızlık yaşıyorum resmen kaloriye dikkat ediyorum ama çoğunu akşam aldığım için çok bir eksi görmüyorum umarım eylemcim şu tarihler değişir

Sabah tartıda 66 hatta birazcık aşagısını bile görüyorum ama hafta sonu psikolojik kabızlık yaşıyorum resmen kaloriye dikkat ediyorum ama çoğunu akşam aldığım için çok bir eksi görmüyorum umarım eylemcim şu tarihler değişir
ok canım artık el atalım bu konuya hatta 10 güne bir yapalım
her hafta kimse bildirim yapmaya yanaşmıyor

arkadaşlar nisan ayında 10 güne bire döndürelimmi tekrar ne dersiniz veya istemezseniz cuma günlerine almak istiyoruz ona ne dersiniz???

Back
X