- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #16.541
@galatasaray-86 tebrikler bebegimmm bravoooo misafirine ragmen 61.200 u gormussun ya iste azim budur...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
menün süper canımmm1127 kalori. Bitter çikolata, ayran ve bir dilim ekmekle beraber. Eki Görüntüle 1971384
Canım benim sağol yaa aynen çok teşekkürler@galatasaray-86 tebrikler bebegimmm bravoooo misafirine ragmen 61.200 u gormussun ya iste azim budur...
Yine başladık
bu arada ben bugün 1000 i geçmicem inşşş.....
canımpazartesi günleri her pazartesi dedik ama gene 10 güne çıkaracam heralde doğru dürüst bildirim gelmiyor yani nisan ayı için diyorum mart gene aynı devam ederizTartı günü ne zaman eylemsevcan 60 olsam yeter en son amacım 53 tabiki
sen gül gül bak nasıl ispatlıcammmm
bende 1200 falan yapmadıkça veremiyom1200ün üstü 1500 e kadar sadece kilom korunuyor o kadarNerdeyse iki aydır günde 1500-2500 civarları kalori aldım tabiki de kilo veremem
Ama şimdi bi haftadır ortalama 1300 civarıyım ondan verebiliyorum gerçekten 1500 le anca kilomu koruyorum iki aydır boş işlerle uğraştım sağlık olsun![]()
tabiiki bebeğim gel ne olursan ol gel diyoruzzzzgruba tekrar aldığım kilolarla beraber dönebilir miyim

ok canım artık el atalım bu konuya hatta 10 güne bir yapalımSabah tartıda 66 hatta birazcık aşagısını bile görüyorum ama hafta sonu psikolojik kabızlık yaşıyorum resmen kaloriye dikkat ediyorum ama çoğunu akşam aldığım için çok bir eksi görmüyorum umarım eylemcim şu tarihler değişir
aa neden canım hayırdır????K7zlar bundan sonra gruba katilmayaxagimm hersey icin tesekkur ederim hakkinizi helal edin