- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #16.561
Sağolcanımpazartesi günleri her pazartesi dedik ama gene 10 güne çıkaracam heralde doğru dürüst bildirim gelmiyor yani nisan ayı için diyorum mart gene aynı devam ederiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolcanımpazartesi günleri her pazartesi dedik ama gene 10 güne çıkaracam heralde doğru dürüst bildirim gelmiyor yani nisan ayı için diyorum mart gene aynı devam ederiz
Hihi yapıcan tabisen gül gül bak nasıl ispatlıcammmm![]()
Aaaa niye dostum zaten pek gözükmüyorsun aah ahhh sen de mi gidiosın üzüldüm İnanK7zlar bundan sonra gruba katilmayaxagimm hersey icin tesekkur ederim hakkinizi helal edin
Bence öyle olmasın bu benim fikrim adım adım takip etmeyince asla kilo veremiyoruzarkadaşlar nisan ayında 10 güne bire döndürelimmi tekrar ne dersiniz veya istemezseniz cuma günlerine almak istiyoruz ona ne dersiniz???

Kalorini yaz yine de ben de sadece bir dosya yemim ederim sadece on dakika ihtiyaç molası verdik akşam dördü çeyrek geçeye kadar nefes aldım sadece . 0 ondakkalık zaman diliminde arkadaşım elime çubuk kraker ve çekirdek paketi tutuşturdu . Akşama kadar yediğime bak ama arkadaşın Doğum günü pasta verdiler e yemicem mi ne güzel vakit bulamamıştım yemeğe evde de pasta tek dilim vardı onu da yedim ama yine de şükür daha iyi olabilirdi sadeceMerhaba arkadaşlar benim bugün kötü geçti. Sanki bu hafta kilo veremeyecekmişim gibi hissediyorum. Zaten kalem haftası hep kötü geçiyor. İfadeciyken abur cubur yemiyorum ne güzel oluyor
Haftaiçi peki wc? Haftada bir mi çkkıosunHer hafta ya da on güne olması sorun değil benim içinde çoğu zaman okuyorum fırsat olmuyor yazmak için benim derdim şişkinlik özel dönemler değil evde biri olduğu zaman wc gidemiyorum haftasonu wc gitme saatlerinde eşim evde oluyor ve wc çıkamıyorum ne saçma diyeceksiniz ama uzun yıllar yalnız yaşamanın etkisi gene de çoğunluğa uyarım
Olur evetO zaman arkadaslar bildirimi nisanda her cumaya ceviriyorum ok
Olsun hedefin 1000 olsun hedefinin aşsan aşsan 1250 olsun sakın 1300 olmasın bak bu hafta semden 1300 ü Asla duymucamBugunku kalorim1216 @galatasaray-86 gene 1000i astim be ya...
Hayır canım haftaiçi eşim erkenden işe gidiyor evde kimse olmamış oluyor günde bir kere çıkabiliyorum haftasonu eşim evde olunca bu mümkün olmuyor böle bi sorunum var ne yazık ki evlilikte 4 yılımız ancak bunu aşamadım uzun yaz tatillerinde ve ailelerin yanına gittiğimde bu sorun ciddi sıkıntı oluyor ilaça kadar gidiyor sorun çok b.ktan bi muhabbet oldu kusura bakmayın ne olurHaftaiçi peki wc? Haftada bir mi çkkıosun
Olur canım bana uyarO zaman arkadaslar bildirimi nisanda her cumaya ceviriyorum ok
Amannn önemli diil nolucak herşey insanlar için .....Hayır canım haftaiçi eşim erkenden işe gidiyor evde kimse olmamış oluyor günde bir kere çıkabiliyorum haftasonu eşim evde olunca bu mümkün olmuyor böle bi sorunum var ne yazık ki evlilikte 4 yılımız ancak bunu aşamadım uzun yaz tatillerinde ve ailelerin yanına gittiğimde bu sorun ciddi sıkıntı oluyor ilaça kadar gidiyor sorun çok b.ktan bi muhabbet oldu kusura bakmayın ne olur