• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

arkadaşlar nisan ayında 10 güne bire döndürelimmi tekrar ne dersiniz veya istemezseniz cuma günlerine almak istiyoruz ona ne dersiniz???
Bence öyle olmasın bu benim fikrim adım adım takip etmeyince asla kilo veremiyoruz
Zaten devamlı foruma katılmak yorum yapmak kalori bildirmek vb zorunlu diil ki ....
Haftada bir bildirim yapmak daha mantıklı...
Görende iki günde bir tartı bildiriyoruz sanacak
Haftada bir gayet makul
Haftada bir şuraya üç rakam yazmak nasıl zor olabilir ki
Eğer şişkinlikten falan diosanız İnan'ın ben özel durumlarımda da bildirdim
Çinkü şöyle düşündüm şimdi fazla bildiriyorum bi daha kine zayıflamış gibi moralim düzelir die düşündüm saygı duyuyorum size bu benim görüşüm haftada bir kilo bildirimi yapmak . Ayda dörde tekabül edio her hafta günü farketmez
Oy çokluğuyla karar verebiliriz :mapus:

Benim için farketmez haftada birde olur 10 günde birde normalde pek paylaşım yapamıyorum ama kilo bildirimini aksatmıyorum:oops: haftada bir olacaksa cuma günü olması daha mantıklı bence pazartesi olunca haftasonundan çıkmış oluyoruz haliyle ister istemez kaçamak oluyor buda tartıya yansıyor kaçamak öncesi tartılmak daha mantıklı tabi bu benim fikrim çoğunluğa uyarım

Her hafta ya da on güne olması sorun değil benim içinde çoğu zaman okuyorum fırsat olmuyor yazmak için benim derdim şişkinlik özel dönemler değil evde biri olduğu zaman wc gidemiyorum haftasonu wc gitme saatlerinde eşim evde oluyor ve wc çıkamıyorum ne saçma diyeceksiniz ama uzun yıllar yalnız yaşamanın etkisi gene de çoğunluğa uyarım

Merhaba arkadaşlar benim bugün kötü geçti. Sanki bu hafta kilo veremeyecekmişim gibi hissediyorum. Zaten kalem haftası hep kötü geçiyor. İfadeciyken abur cubur yemiyorum ne güzel oluyor
Kalorini yaz yine de ben de sadece bir dosya yemim ederim sadece on dakika ihtiyaç molası verdik akşam dördü çeyrek geçeye kadar nefes aldım sadece . 0 ondakkalık zaman diliminde arkadaşım elime çubuk kraker ve çekirdek paketi tutuşturdu . Akşama kadar yediğime bak ama arkadaşın Doğum günü pasta verdiler e yemicem mi ne güzel vakit bulamamıştım yemeğe evde de pasta tek dilim vardı onu da yedim ama yine de şükür daha iyi olabilirdi sadece

Her hafta ya da on güne olması sorun değil benim içinde çoğu zaman okuyorum fırsat olmuyor yazmak için benim derdim şişkinlik özel dönemler değil evde biri olduğu zaman wc gidemiyorum haftasonu wc gitme saatlerinde eşim evde oluyor ve wc çıkamıyorum ne saçma diyeceksiniz ama uzun yıllar yalnız yaşamanın etkisi gene de çoğunluğa uyarım
Haftaiçi peki wc? Haftada bir mi çkkıosun

IMG_1099.webp
Kalorim yine hamur işi ama unutmayın ki aç karnına tatlı kilo yapmaz ( bu sadece bi teselli dostum) şeker yemek çok kötü bişey

Hayatta o şekerli kahve ile 42 kalori almazdım ama eşim yaptı getirdi naapsaydım içmediğimi düşünsenize .... eşler arası kavga bile çıkar
Yakışık almayan bir durum olur bu hafta böyle haftaya yemek sorası atıştırma YÖK ama yine de yeterki akşam eşim benle olsaydı da yesem de olur tek olucam ve hüzünlü neyse nu bahsi kapatalım

Haftaiçi peki wc? Haftada bir mi çkkıosun
Hayır canım haftaiçi eşim erkenden işe gidiyor evde kimse olmamış oluyor günde bir kere çıkabiliyorum haftasonu eşim evde olunca bu mümkün olmuyor böle bi sorunum var ne yazık ki evlilikte 4 yılımız ancak bunu aşamadım uzun yaz tatillerinde ve ailelerin yanına gittiğimde bu sorun ciddi sıkıntı oluyor ilaça kadar gidiyor sorun çok b.ktan bi muhabbet oldu kusura bakmayın ne olur

Hayır canım haftaiçi eşim erkenden işe gidiyor evde kimse olmamış oluyor günde bir kere çıkabiliyorum haftasonu eşim evde olunca bu mümkün olmuyor böle bi sorunum var ne yazık ki evlilikte 4 yılımız ancak bunu aşamadım uzun yaz tatillerinde ve ailelerin yanına gittiğimde bu sorun ciddi sıkıntı oluyor ilaça kadar gidiyor sorun çok b.ktan bi muhabbet oldu kusura bakmayın ne olur
Amannn önemli diil nolucak herşey insanlar için .....
Bişey olmaz haftasonu da yapmayı ver :KK48:

Back
X