• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

kız millat 45 günde 15 kilo veriyor neki 5 kilo canımcımmmm tabiiki verirsin hemde nasıl verirsin azcık dikkat etsen tamamdır

Ya düzenim kalmadı canım yemek istiyor nasıl kesicem çözemedm dün yine başladım az kaçırdım ama dikkat etmek istiyrmm. tok tutan şeyler yok mu ya :(

Ya düzenim kalmadı canım yemek istiyor nasıl kesicem çözemedm dün yine başladım az kaçırdım ama dikkat etmek istiyrmm. tok tutan şeyler yok mu ya :KK43:
canım bak içtiğin suyun içine kabuk tarçın at iştahıda tatlı isteğinide köreltiyor kendimden biliyom sonra kepek ekmeği ye hakikaten insanı 4-5 saat acıktırmıyor Türk kahvesi sade içilince acayip tok tutuyor
şekerlide öyle ama sade daha uzun süre tok tutuyor birde yulaf ezmesi oluypr ya ondan al sütün çine kat veya kaşıkla ye faketmez oda tok tutuyor tabii bunlar benim için geçerli ama sende bir dene bakalım

limonludondurmam limonludondurmam bak canım tatlılar hariç herşeyden ye az az ye
şerbetli tatlılar kesinlikle yasak ama sütlü tatlılardan 1 er kase haftada 2 kez yiyebilirsin
kendine bir liste hazırla veya diyelim kahvaltı 400 oğle 400 akşam 400 aralar 200 =1400 kaloriyi geçmicek şekilde dikkat et azda hareket et bak nasıl gidecek kilolar şıkır şıkır 5 kioo değil 7 kilo vermezsen bende eylem değilemmmm:bicak::bicak::bicak:

ben kalori takibi yaptığım siteden kilo verdiğim dönemlere baktım ve 1300 kaloriyi aşmadığım veya aşıpta egzersiz yaptığım günlerde yani gene 1300e inen günlerde kilo verebildiğimi gördüm ve demekki 1300 kalori alsam onu geçmesem yetecekkkkk çok sevindim tekrar bir gayret başlıyorum hayde breeee:halay::halay::halay::halay:ya 1200-1300 veya aşarsamda onu eritecek kadar egzersizzzz oleyyyyy

yani bundan sonra maximum 1300e sabitlicemmm
indir.webp

canım bak içtiğin suyun içine kabuk tarçın at iştahıda tatlı isteğinide köreltiyor kendimden biliyom sonra kepek ekmeği ye hakikaten insanı 4-5 saat acıktırmıyor Türk kahvesi sade içilince acayip tok tutuyor
şekerlide öyle ama sade daha uzun süre tok tutuyor birde yulaf ezmesi oluypr ya ondan al sütün çine kat veya kaşıkla ye faketmez oda tok tutuyor tabii bunlar benim için geçerli ama sende bir dene bakalım
:ukala:

Öncelikle birincileri tebrik eder başarıların devamını dilerim :KK200:
İkinci konu meydanı boş bırakınca eylemsevcan eylemsevcan kapmış :kahve:
Son ve en yorgun olduğum konuda şu saat dokuza yirmi kala eve geldim işten
Yorgunluktan bayılıyorum sırf kafamı dağıtayım die çoğu zaman yaptığım gibi saçmalıorım :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Çalışırken içtiğim şekerli çaylar (normalde şekersiz içerim ama Abur cubur ihtiyacımı karşılamak anacıyla) ....
Sabah işe başlamadan arkadaşımın verdiği yiyecekler
Ve öğlen yediğim yarım pilav üstü döner hariç bişey yiyemedim istesem de yiyemedim
Şuan açlıktan ve yorgunluktan nakavtım beynim yerinde mi acaba

Ben bi hafta gram veremem imkansız
Yarın misafir gelecek az önce dört vörek yedim zaten arta kalanları yerim iki gün
İki börek bile kalori bırakmıo çok üzgünüm çok

Back
X