- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #16.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa neden kaynaklandı ki acaba bugünde benim kalorim berbat oldu şimdiden 1000i buldu yaaaEki Görüntüle 1977505 Siteden yasaklanmışım yazamadım dün
bilmem maaş kartım eşimde die bi forumdaki uslunumdan ama İnan küfür hakaret tehdit Yok vardır elbet bişey neyse şuan kaçsınaaaa neden kaynaklandı ki acaba bugünde benim kalorim berbat oldu şimdiden 1000i buldu yaaa
gğnaydın sağlık olsunGünaydın arkadaşlar. Ben diyet açısından kötü bir hafta geçirdim. 67.2 yim. Ki ben 66 yı bile görmüştüm geçen hafta.

haklısın canım yaaa bende onun farkındayım evet galiba benim metabolizmam çok yavaşşşş ondan hep yerimde sayıyommm daha az yemem ve daha çok spor yapmam lazım ama nerdeeeeelimonlu_kek ve
eylemsevcan
Arkadaşlar kızmayın İnan'ın iyiliğiniz için diyorum eylemsevcan sen çok kalori yakıosun nie kilon gitmio anlıyorum tabiki de çok zor ben de boğazımı tutamıyorum 4000 yaptım nerdeyse tüm hafta ama sen benim kadar yapmıosun yaşımız da yakın kalori de yakıosun nie gitmio sinir oluyorum
Limonlu kek bu aralar yapamadın zaten belirtmişsin bu hafta kötüyüm die ama sen günlerce foto paylaşıodun sağlıklı diyet tipi atıştırmalar salata yiyodun resmen e nie zayıflayamıosun![]()
Çok haklısın canim da bu ara stresli dönemler geçiriyorum. Stresle de yemeğe vuruyorum kendimi. Gözüm dönüyor. Herşeyi yiyorum. Yedikçe mutsuz oluyorum. Mutsuz oldukça yiyorum.limonlu_kek ve
eylemsevcan
Arkadaşlar kızmayın İnan'ın iyiliğiniz için diyorum eylemsevcan sen çok kalori yakıosun nie kilon gitmio anlıyorum tabiki de çok zor ben de boğazımı tutamıyorum 4000 yaptım nerdeyse tüm hafta ama sen benim kadar yapmıosun yaşımız da yakın kalori de yakıosun nie gitmio sinir oluyorum
Limonlu kek bu aralar yapamadın zaten belirtmişsin bu hafta kötüyüm die ama sen günlerce foto paylaşıodun sağlıklı diyet tipi atıştırmalar salata yiyodun resmen e nie zayıflayamıosun![]()